Τρύφωνας Σαμαράς: Σχολιάζει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Το ‘χει η μοίρα της να την ταυτίζουν με την Καγιά»
Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκαλύπτει τα τηλεοπτικά του σχέδια και σχολιάζει την ανάληψη της παρουσίασης του «Shopping Star» από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» και στον ρεπόρτερ, Ηλία Σκουλά. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός κομμωτής ερωτήθηκε για τα τηλεοπτικά σχέδια που συζητάει αυτό το διάστημα, ενώ σχολίασε και την ανάληψη της παρουσίασης του «Shopping Star» από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αρχικά, ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε για τα τηλεοπτικά του σχέδια και είπε:

«Είμαι τώρα 1μιση χρόνο που δεν κάνω κάτι τηλεοπτικά. Μιλάω για κάποια πράγματα που δεν μπορώ να πω αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω τελικά.

Πρωινή εκπομπή δεν θα ήθελα να κάνω, ούτε να είμαι σε πάνελ. Νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει, δεν μπορώ να είμαι ο κακός της παρέας. Μόνο αν παρουσίαζα κάτι, ναι δεν θα είχα πρόβλημα»

Σε ερώτηση για τη διαδοχή της Βίκυς Καγιά στην παρουσίαση του «Shopping Star» και για την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ο Τρύφωνας Σαμαράς τόνισε:

«Πω πω τι πάθαμε… Είναι το “γραμμένο” της Ηλιάνας να γίνεται όλο η ταύτισή της με την Βίκυ Καγιά. Το ‘χει η μοίρα της, δεν μπορώ να το καταλάβω», σχολιάζει ο γνωστός κομμωτής με χιούμορ.

Ό,τι έχει κάνει η Καγιά βάζουν και την Ηλιάνα, ένα περίεργο πράγμα. Μια χαρά είναι η Ηλιάνα, νομίζω ότι έχει καλό μάνατζερ, δεν την αφήνει σεζόν για σεζόν. Παρουσία δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει αλλά για τα νούμερα θα το αποφασίσει ο κόσμος»

Παραδεχόμενος πως ο ίδιος δεν πέρασε από δοκιμαστικό για το ριάλιτι μόδας του STAR, ο Τρύφωνας Σαμαράς κατέληξε:

«Ελπίζω το Shopping Star να είναι αυτό που έψαχνε, είναι και μόνη της. Πιστεύω πως θα της ταιριάζει»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
36'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
36'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
9'
20 - 27
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
'
18 - 18
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;