Σπύρος Μπιμπίλας: Ξεκαθαρίζει για την ανάρτησή του για την Λένα Κιτσοπούλου
Η πρώτη αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα μετά την ανάρτησή του για την Λένα Κιτσοπούλου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε το παρών σε κοσμική εκδήλωση το απόγευμα της Τρίτης και συνάντησε την κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes». Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε και στην ανάρτηση που έκανε για τη Λένα Κιτσοπούλου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας μίλησε στον ρεπόρτερ Ηλία Σκουλά. Ο ίδιος ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από την αναφορά του στη Λένα Κιτσοπούλου, η οποία έχει σχολιαστεί έντονα τις τελευταίες ώρες.

Όπως δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος ψύχραιμος που την Τέχνη την αντιμετωπίζω με αγάπη. Στην Τέχνη είναι όλα επιτρεπτά και ο καθένας μπορεί να καταθέτει αυτό που αισθάνεται, άσχετα με το αν προκαλεί τους άλλους. Αυτό που μπορεί να μου αρέσει, σε κάποιον άλλον μπορεί να μην αρέσει καθόλου.

Εγώ την θαυμάζω την Κιτσοπούλου. Κάποιοι με την ανάρτηση που έκανα κράτησαν ένα κομμάτι και έγραψαν: οργισμένος ο Μπιμπίλας με την Κιτσοπούλου, με κανιβάλισε και τα λοιπά. Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο.

Εγώ είπα ότι πολλοί άνθρωποι που είδαν την παράσταση άλλος μου είπε ότι με κανιβάλισε, άλλος ότι με πρόσβαλε, άλλος ότι με διαφήμισε και άλλος ότι με ανέφερε. Άρα λέω αυτό που μου είπαν οι άλλοι, δεν λέω τη δική μου προσλαμβάνουσα, η οποία θα γίνει δικιά μου όταν δω την παράσταση»

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας επισημαίνει:

«Ακόμα και αν διαφωνώ με την παράσταση, θα την υπερασπιστώ. Έχουν δικαίωμα κάποιοι να μην τους αρέσει καθόλου και να δυσανασχετούν. Κι αυτό μες στη δημοκρατία είναι»

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε και στην ανάρτησή του στο Instagram την οποία η ίδια η πλατφόρμα κατέβασε, καθώς τη θεώρησε «κριτική μίσους». Όπως είπε:

«Πώς γίνεται εγώ να μιλάω υπέρ της ελευθερίας της Τέχνης και υπέρ της Κιτσοπούλου και το Instagram να λέει ότι είναι κριτική μίσους δεν το καταλαβαίνω. Πιθανόν η αναφορά μου στους Χριστιανοταλιμπάν, που «κατέβαζαν» παραστάσεις, να θεωρήθηκε κριτική μίσους. Το θεωρώ όμως ανεπίτρεπτο»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;