Πέθανε σε ηλικία 22 ετών η διάσημη YouTuber, Annabelle Ham
Είχε περισσότερους από 70.000 ακόλουθους στο Instagram και περισσότερους από 77.000 συνδρομητές στο YouTube.

Σε ηλικία μόλις 22 ετών έφυγε από τη ζωή η σταρ του YouTubeAnnabelle Ham, μετά από επιληπτικό επεισόδιο.

Την ανακοίνωση έκανε η οικογένειά της μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, χωρίς να δίνει ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annabelle Ham (@annabelle_ham)

«Αυτή είναι η οικογένεια της Annabelle. Το γράφουμε με βαριά, βαριά καρδιά. Η Annabelle βίωσε ένα επιληπτικό επεισόδιο και είναι πια στον ουρανό. Πάλεψε με αυτό για πολύ καιρό και ήθελε να ευαισθητοποιήσει γι’ αυτό, κάτι που θα κάνουμε προς τιμήν της. Η Annabelle ήταν όμορφη και εμπνευσμένη και έζησε τη ζωή στο έπακρο. Όλοι όσοι συναντούσε εμπνεύστηκαν από την ενέργειά της και το φως μέσα στην ψυχή της που έλαμπε τόσο λαμπερά.

Ήταν, και θα είναι για πάντα, τόσο αγαπημένη. Ζητάμε τις προσευχές σας για ειρήνη για την οικογένεια και τους φίλους της κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής, και να επιτρέψετε σε όλους μας να έχουμε την ευκαιρία να θρηνήσουμε και να το αντιμετωπίσουμε ως οικογένεια.

Παρακαλούμε μην δημοσιεύετε ή διαδίδετε εικασίες ή λεπτομέρειες που είναι αβάσιμες. Θα έρθει καιρός να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες και να εμβαθύνει στη ζωή της. Οι λογαριασμοί της θα χρησιμοποιηθούν για να μοιραστούν όσα πέρασε και τις χαρές που έφερε σε όλους μας. Τα περιττά σχόλια κάνουν μόνο κακό σε όλους μας, αυτή είναι η ώρα για ανάμνηση και πένθος. Σας ευχαριστούμε» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η οικογένεια της Annabelle.

Η Annabelle Ham ξεκίνησε το lifestyle κανάλι της στο YouTube το 2014. Είχε περισσότερους από 70.000 ακόλουθους στο Instagram και περισσότερους από 77.000 συνδρομητές στο YouTube.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;