Φωτιές: Φωτογραφίες από τα πύρινα μέτωπα και την επόμενη μέρα που «κόβουν» την ανάσα
Οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και περιγράφουν το μέγεθος της καταστροφής στις περιοχές που δοκιμάζονται από πυρκαγιές τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ο πύρινος εφιάλτης «χτύπησε» για άλλη μία φορά την Ελλάδα με πολλά μέτωπα να μαίνονται ανεξέλεγκτα και άλλα να έχουν κοπάσει, αφήνοντας πίσω τους τεράστιες φυσικές και υλικές καταστροφές.

Εικόνες με φλόγες που καταστρέφουν τα πάντα στο διάβα τους, καμένα δάση και περιουσίες που χάθηκαν σε λίγα λεπτά κάνουν κάθε θεατή να ανατριχιάζει από την πύρινη λαίλαπα που σπέρνει τον πανικό και την απόγνωση.

Μέσα στις εικόνες αυτές, αχτίδα φωτός και ελπίδας, όλοι εκείνοι που προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορούν. Πυροσβέστες, εθελοντές και απλοί πολίτες παλεύουν σαν ήρωες με κίνδυνο της ζωής τους και ζώα που παλεύουν για την επόμενη μέρα ανάμεσα σε αποκαϊδια μεταφέρουν το συναίσθημα της ελπίδας που όλοι χρειαζόμαστε.

Ακολουθούν οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και περιγράφουν το μέγεθος του δράματος και της καταστροφής στη Δυτική- Ανατολική Αττική και στο Λουτράκι που δοκιμάζονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Πυρκαγιά στην Δυτική Αττική

 

Πυρκαγιά στο Λουτράκι

Πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική

Πηγή Φωτογραφιών: Ιntime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;