Φωτιά στο Λουτράκι: Έφτασε κοντά στα διυλιστήρια - Εκκενώνονται πέντε περιοχές
Η φωτιά στο Λουτράκι βρίσκεται πολύ κοντά στα διυλιστήρια, με αποτέλεσμα να έχουν ληφθεί μέτρα της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική Οδό.

Μήνυμα από το 112 για εκκένωση πέντε περιοχών έχουν λάβει όσοι βρίσκονται αυτή την ώρα στις περιοχές που βρίσκονται πολύ κοντά στα διυλιστήρια, εξαιτίας της φωτιάς στο Λουτράκι που μαίνεται για δεύτερη ημέρα.

Η φωτιά στο Λουτράκι βρίσκεται πολύ κοντά στα διυλιστήρια, με αποτέλεσμα να έχουν ληφθεί μέτρα της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική Οδό. Οι περιοχές που εκκενώνονται είναι: Γλυκιά Ζωή, Λουτρόπυργος, Άνω Βλυχάδα, Συνοικισμός Όθωνα και Ευταξία.

 

Λίγα λεπτά αργότερα, εστάλη και δεύτερο μήνυμα από το 112. «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Λουτρόπυργος Άνω Βλυχάδα, Συνοικισμός Όθωνα και Ευταξία εκκενώστε τώρα προς Ελευσίνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ακόμη, διακόπηκε πριν από λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, εξαιτίας της φωτιάς στο Λουτράκι.

Την ίδια ώρα, η φωτιά στο Λουτράκι φαίνεται να κινείται απειλητικά προς τη νέα εθνική οδό, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων τόσο στη νέα όσο και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι εκείνα της Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Φωτιά στο Λουτράκι: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος για 6 μήνες

Σημειώνεται, ότι ο δήμος Λουτρακίου κήρυξε την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της φωτιάς που μαίνεται από χτες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση στο Facebook, ο δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 6 μήνες (δηλαδή μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2024) για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της φωτιάς που έχει κατακάψει ολόκληρα στρέμματα και σπίτια.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης αφορά τις Δημοτικές Κοινότητες Λουτρακίου – Περαχώρας και Ισθμίας της Δημοτικής Ενότητας Λουτρακίου – Περαχώρας και της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;