Θεσσαλονίκη: Αποφυλακίστηκε ο 78χρονος ταχυδακτυλουργός - Κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη βαφτισιμιά του
Πρόκειται για τον ταχυδακτυλουργό, με το καλλιτεχνικό όνομα «ξανθός μάγος»

Ο 78χρονος που κατηγορείται για υπόθεση βιασμού ανηλίκου αποφυλακίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος για κατ’ εξακολούθηση βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου, με προσφυγή του στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ζητούσε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό. Συνεπώς, αποφυλακίστηκε με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής, όπως επίσης της απαγόρευσης προσέγγισης του θύματος και συμμετοχής σε εκδηλώσεις με ανήλικα.

Πρόκειται για τον ταχυδακτυλουργό, με το καλλιτεχνικό όνομα «ξανθός μάγος», ο οποίος φέρεται να έδινε αλκοόλ και ναρκωτικά στην ανήλικη βαφτισιμιά του, όταν εκείνη ήταν 16 ετών, ώστε να την καταστήσει ανίκανη να αντιδράσει. Ο 78χρονος είχε προφυλακιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο και από τότε βρισκόταν στις φυλακές Γρεβενών.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η βαφτισιμιά του τον κατήγγειλε ψευδώς, επειδή αρνήθηκε να της δώσει χρήματα, όταν εκείνη του ζήτησε. Για την πιθανή παραπομπή του σε δίκη θα αποφανθεί, σύμφωνα με την συνήγορό του, το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, με νέο βούλευμα που θα εκδώσει.

Να σημειωθεί πως ο 78χρονος κατηγορούμενος, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη, διώκεται για κατ’ εξακολούθηση βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου. Οι εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις, κατά το κατηγορητήριο, τελέστηκαν το διάστημα μεταξύ Ιουνίου 2020 και Αυγούστου 2021, στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής και στη Θεσσαλονίκη, όταν το θύμα ήταν 16 ετών.

  • Εάν είστε επιζώσα βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ή trafficking ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο sos15900@isotita.gr

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;