Γρηγόρης Γκουντάρας για φωτιά στο Λαγονήσι: «Στείλτε βοήθεια από αέρος, θα καούμε!»
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας κάνει έκκληση μέσω Instagram Για εναέρια ενίσχυση στην περιοχή του Νέου Κουβαρά, όπου έχει ξεσπάσει φωτιά.

Σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου ξέσπασε φωτιά στο Νέο Κουβαρά Αττικής με την φωτιά να έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία, αφού πλησιάζει σε Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Ανάβυσσο. Γι’ αυτό τον λόγο έχουν εκκενωθεί προληπτικά χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους ή τραυματισμένους πολίτες οι προαναφερθέντες οικοισμοί

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας βρίσκεται εκτός Αττικής με την οικογένειά του, αλλά στο Λαγονήσι τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα, την επιχείρησή του. Έτσι, ο Γρηγόρης Γκουντάρας συνεργάτης έκανε δύο αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram, βλέποντας τη φωτιά να εξαπλώνεται και να απειλεί τις περιουσίες τους, ενώ παράλληλα έκανε έκκληση για βοήθεια.

«Μεγάλη φωτιά ανάμεσα σε Κουβαρά και Καλύβια, κινδυνεύουν σπίτια και άνθρωποι, στείλτε δυνάμεις», έγραψε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ στη δεύτερη ανάρτησή του έκανε έκκληση να σταλεί βοήθεια από αέρος, επισημαίνοντας: «Στείλτε βοήθεια από αέρος θα καούμε».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1