Φωτιά στον Κουβαρά: Εγκλωβισμένα τα άλογα στον Ιππικό Όμιλο Αναβύσσου
Νέο μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε σε όσους βρίσκονται στο Λαγονήσι

Μαίνεται η φωτιά στον Κουβαρά, ενώ αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στον Ιππικό Όμιλο της Αναβύασου, όπου πολλά άλογα βρίσκονται εγκλωβισμένα και προσπαθούν να ξεφύγουν.

Σημειώνεται, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη δραματική επιχείρηση για τη διάσωσή τους. Χαρακτηριστικό ήταν το πλάνο που κατέγραψε η κάμερα του Mega, στο οποίο καταγράφηκαν οι υπεύθυνοι του Ομίλου να ανοίγουν τους χώρους, ώστε να απελευθερωθούν τα ζώα.

Ο πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Κουβαρά, Αντώνης Αντωνίου μιλώντας στο Mega, ανέφερε πως βρίσκονται σε ετοιμότητα για να εκκενώσουν και το δικό τους κτίριο και να μεταφέρουν τα άλογα άμεσα σε ασφαλέστερο σημείο. 

Φωτιά στον Κουβαρά: Εντολή εκκένωσης σε Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Ανάβυσσο

Εντολή να εκκενωθούν οι περιοχές Λαγονήσι, Σρωνίδα και Ανάβυσσος δόθηκε από την Πυροσβεστική η οποία ζητά από τους κατοίκους να κατευθυνθούν προς την παραλία Παλαιάς Φώκαιας. Ο αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής απευθύνει έκκληση για βοήθεια και αποστολή εναέριων μέσων, ώστε η φωτιά στον Κουβαρά να μην φθάσει στα εργοστάσια ανακύκλωσης.

Νέο μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε σε όσους βρίσκονται στο Λαγονήσι καλώντας τους να απομακρυνθούν προληπτικά από την περιοχή. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Λαγονήσι εκκενώστε προς Αθήνα. Δασική πυρκαγιά Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1