Φάνης Μουρατίδης: Η επιτυχία του «Maestro» και η αγάπη του κοινού
Ο Φάνης Μουρατίδης μιλάει για την τεράστια επιτυχία του «Maestro» και πώς άλλαξε τη ζωή του.

Ο Φάνης Μουρατίδης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Real L!fe και την Κορύνα Μανταγάρη. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχία που κατέγραψε το «Maestro» και αν ήταν έτοιμος να την βιώσει στο έπακρο.

Τηλεοπτικά η σειρά «Maestro» σήκωσε τσουνάμι επιτυχίας και γιατί έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στην πλατφόρμα του Netflix. Πώς το διαχειρίστηκες αυτό;

Το «Maestro» είναι μια μεγάλη ιστορία γιατί ξεκινά από έναν άνθρωπο που είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Πρόκειται για ένα χαρισματικό πλάσμα που έφτιαξε την ομάδα σε πολύ ωραίες συνθήκες, με όλη την υλικοτεχνική υποδομή και την παραγωγική διαδικασία που έπρεπε να υπάρχει, ώστε να δημιουργηθεί μία δημιουργική κοινότητα.

Όλοι όσοι το βιώσαμε καταλάβαμε ότι είναι μία πολύ καλή δουλειά. Δεν είχαμε φανταστεί ότι θα μπούμε στο Netflix. Προέκυψε κι ήταν ένα τεράστιο δώρο για όλους μας, ακόμα και για εμάς τους παλιότερους που πιστεύαμε ότι ίσως δεν μας εμπεριέχει η καταξίωση μίας σειράς τόσο πολύ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Φάνης Μουρατίδης αναφέρθηκε στην αγάπη που δέχθηκε η σειρά και οι συντελεστές από τους Έλληνες, αλλά και τους ξένους τηλεθεατές. Όπως είπε:

«Κι όμως, είχε κι εμάς μέσα. Το τέλειο ήταν η αγάπη του κόσμου -και των Ελλήνων και των ξένων. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν είχαμε συνηθίσει τα πράγματα που φτιάχνουμε να έχουν καθολική αποδοχή και πραγματικά, επειδή είμαι σε μία τέτοια ηλικία, θέλω να τη χαρώ μέχρι το τέλος.

Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που έτυχε σε αυτήν την στιγμή της ζωής μου να βρεθώ σε κάτι που με αφορά κι ιδεολογικά, με την έννοια ότι πιστεύω στην εξωστρέφεια της μυθοπλασίας, είμαι από αυτούς που αγωνίζονται για αυτό κι είναι χαρά μου ότι είμαι σε ένα πρόγραμμα μυθοπλασίας που έσπασε τα ελληνικά σύνορα κι ανταγωνίστηκε σειρές που βλέπουμε και θαυμάζουμε.

Το ότι κάποιος σε παραλληλίζει με σειρές που κάνουν θραύση, ακόμα και για να σε κατακρίνει, για εμένα είναι μία πολύ ωραία ακμή για την ελληνική μυθοπλασία κι εύχομαι από καρδιάς να υπάρξουν κι άλλα προϊόντα και να μην γίνει το «Maestro» ένα πυροτέχνημα»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;