Wimbledon: Το viral βίντεο με τα μάτια της Κέιτ Μίντλετον να ακολουθούν το μπαλάκι του τένις
Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,4 εκατομμύρια προβολές και 246.000 likes με πολλά θετικά σχόλια.

Η Κέιτ Μίντλετον είναι φανατική οπαδός του τένις και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και φέτος από τους αγώνες στο Wimbledon.

Μάλιστα, παρακολουθεί τα πρωταθλήματα του Wimbledon από τότε που ήταν παιδί ενώ ανέλαβε έναν πιο σημαντικό ρόλο στη διοργάνωση ως πρέσβειρα του ll England Lawn Tennis Club το 2016 μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Πριν από την φετινή διοργάνωση, η Κέιτ Μίντλετον ετοίμασε ένα ειδικό βίντεο με τον 8 φορές πρωταθλητή του Wimbledon Ρότζερ Φέντερερ, o οποίος αποσύρθηκε από το άθλημα το 2022. Σε αυτό το βίντεο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο διάσημος τενίστας δείχνουν τις ικανότητές τους και εξήρουν την αφοσίωση των ball boys και ball girls της ετήσιας αθλητικής διοργάνωσης.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η Κέιτ Μίντλετον από αγώνες στο Wimbledon. Συγκεκριμένα, πριν από μερικές ημέρες παρακολούθησε έναν αγώνα μεταξύ της Βρετανίδας Κέιτι Μπούλτερ και της Αυστραλής Ντάρια Σάβιλ.

Κατά τη διάρκεια αυτού του παιχνιδιού, οι κάμερες που κάλυπταν τα γεγονότα για τις διεθνείς μεταδόσεις κατέγραψαν πλάνα της πριγκίπισσας απορροφημένης στη δράση, τα οποία μοιράστηκε αργότερα ο επίσημος λογαριασμό TikTok του Wimbledon.

Με τη λεζάντα «Όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω μου», ο λογαριασμός δημοσίευσε πλάνα της Κέιτ που την δείχνουν να κουνάει το κεφάλι της από την μία πλευρά στην άλλη ακολουθώντας την πορεία της μπάλας στο γήπεδο και σε απόλυτο συγχρονισμό με τους υπόλοιπους θεατές.

 

@wimbledon All eyes on me 🎾 #wimbledon ♬ original sound – wimbledon

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,4 εκατομμύρια προβολές και 246.000 likes με πολλά σχόλια, πολλά από τα οποία εξήραν την ένταση του ενδιαφέροντος της Κέιτ Μίντλετον αι των υπολοίπων θεατών για το άθλημα.

«Είναι τόσο αστείο και χαριτωμένο» σχολίασε ένας χρήστης του TikTok, με έναν άλλον να προσθέτει: «Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο αστείο… Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω παρακολουθώντας το» ενώ ένας τρίτος τόνισε: «Το κοινό είναι σε απόλυτο συγχρονισμό».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;