Παραλία Σχινιά: Δωρεάν μεταφορά κάθε Σαββατοκύριακο
Τη δυνατότητα να μεταβαίνουν δωρεάν, με μισθωμένα λεωφορεία, στην παραλία του Εθνικού Πάρκου Σχινιά – Μαραθώνα, θα έχουν οι επισκέπτες.

Τη δυνατότητα να μεταβαίνουν δωρεάν, με μισθωμένα λεωφορεία, στην παραλία του Εθνικού Πάρκου Σχινιά – Μαραθώνα, θα έχουν οι επισκέπτες κάθε Σαββατοκύριακο, για το διάστημα από 15 Ιουλίου έως 3 Σεπτεμβρίου.

Η δυνατότητα της πρόσβασης άνευ αντιτίμου δίνεται σε εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ. 3.7.2000 (ΦΕΚ 395 Δ’) και του Κανονισμού Διοίκησης και Λειτουργίας του Εθνικού Πάρκου Σχινιά-Μαραθώνα, ενώ τα μισθωμένα λεωφορεία παρέχει ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ).

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται από τις 09:00 π.μ., στον χώρο στάθμευσης του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου, με συχνότητα κάθε είκοσι λεπτά. Το τελευταίο δρομολόγιο, από το τέρμα της Λεωφόρου Σχινιά με κατεύθυνση προς το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο θα είναι στις 20:40 μ.μ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών προσφέρεται δυνατότητα επιβίβασης και αποβίβασης σε εννέα προκαθορισμένες στάσεις σε όλα τα μονοπάτια επίσκεψης δάσους και παραλίας αλλά και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της Λεωφόρου Σχινιά.

Τονίζεται ότι απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων σε οποιοδήποτε σημείο της Λεωφόρου Σχινιά.

Υπενθυμίζεται ότι σε περιπτώσεις αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς, βαθμού επικινδυνότητας 4 ή 5 απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και η παραμονή εκδρομέων εντός του πευκοδάσους και της παραλίας του Εθνικού Πάρκου Σχινιά – Μαραθώνα και ως εκ τούτου η υπηρεσία μεταφοράς των επισκεπτών δεν θα εκτελείται.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2 
 1