Στέλλα Μιζεράκη: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τηλεόραση απλά για να υπάρχεις»
«Είχα άψογες σχέσεις με την Μαρία Μπακοδήμου» είπε μεταξύ άλλων η Στέλλα Μιζεράκη.

Σήμερα Πέμπτη (13/7) η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και τη Σοφία Μανουσακίδου και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, αλλά και για τη σχέση της σήμερα με τη Μαρία Μπακοδήμου. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Μπακοδήμου παρουσίαζε το «Power of Love», το ριάλιτι μέσα από το οποίο έγινε αρχικά γνωστή στο ευρύ κοινό η Στέλλα Μιζεράκη.

«Μου άρεσε από μικρή που ήμουν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μελίνα Μερκούρη, αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ πιο ενεργά με την υποκριτική. Έχω κάνει κάποια σεμινάρια με τον κύριο Όμηρο, όταν κάναμε και την ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” που δεν έχει βγει ακόμα. Δεν πειράζει που δεν βγήκε, εγώ την έχω δει όλη. Από τον κύριο Ευστρατιάδη εξαρτάται αν θα βγει.

Απέρριψα τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τηλεόραση απλά για να υπάρχεις. Θα μου άρεσε οτιδήποτε σχετίζεται με τη μόδα, αλλά δεν μπορώ να κάθομαι σε ένα πάνελ και να κουτσομπολεύω» είπε η Στέλλα Μιζεράκη και πρόσθεσε:

«Έχω άψογες σχέσεις με τη Μαρία Μπακοδήμου. Στο παιχνίδι ήταν σαν τη μεγάλη μας αδελφή. Θα μου άρεσε να συνεργαστώ μαζί της».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;