Survivor All Star Τελικός: Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής
Μετά από 6,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star!

Μετά από 6μιση μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, το Survivor All Star έφτασε στο τέλος του την Τρίτη (11/7). Σε μία λαμπερή βραδιά στο κατάμεστο Άλσος Βεΐκου οι δύο φιναλίστ, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σάκης Κατσούλης, διεκδίκησαν το  τρόπαιο και το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ, ενώ στο Άλσος Βεΐκου βρέθηκαν και πρώην παίκτες και παίκτριες του «all star» ριάλιτι επιβίωσης.

Επιπλέον, το παρών στον μεγάλο τελικό έδωσαν φίλοι, συγγενείς και υποστηρικτές των δύο φιναλίστ, όπως και ο παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί.

Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού «μαραθωνίου», που ξεπέρασε σε διάρκεια της 5μιση ώρες, προβλήθηκαν θεματικά βίντεο αφιερωμένα στις στιγμές των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, ενώ το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβαν ο Ηλίας Μπόγδανος και η Ελευθερία Ελευθερίου, ανεβάζοντας τον παλμό με τα τραγούδια τους.

Ο κόσμος πήρε τον χρόνο του για να ψηφίσει τον παίκτη που ήθελε να δει νικητή και οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν λίγο μετά τη 01:00. Τότε, ο Γιώργος Λιανός ανέλαβε την ανακοίνωση του να μεγάλου νικητή, που δεν είναι άλλος από τον Σάκη Κατσούλη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Ο Σάκης Κατσούλης ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και γιόρτασε τη νίκη του με τους συμπαίκτες, φίλους και τους συγγενείς του, οι οποίοι έσπευσαν να τον συγχαρούν. Στο πλάι του ήταν και η σύντροφος και συμπαίκτριά του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση.

«Δεν έχω λόγια αλλά ένα πράγμα θα πω σε όλους: αγαπάτε και να είστε ειλικρινείς. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Μεγάλο πράγμα η αγάπη του κόσμου, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα», δήλωσε γεμάτος συγκίνηση και ενθουσιασμό μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Σάκης Κατσούλης.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1