Καίτη Φίνου: Θύελλα αντιδράσεων για ανάρτηση σχετικά με την τρανς, Μις Ολλανδία
«Γιατί έγιναν τόσοι αγώνες για να ψηφίζουν οι γυναίκες, να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες, υπέστησαν κακοποιήσεις;»

Για τρανσφοβικό λόγο της Καίτης Φίνου κάνουν λόγο πολλοί χρήστες του διαδικτύου, σε μια ανάρτηση της στο Instagram σχετικά με τη νίκη μιας τρανς γυναίκας, της Rikkie Valerie Kollé, στα καλλιστεία.

Η Rikki Valerie Kollé έγινε το πρώτο τρανς μοντέλο που στέφθηκε Mις Ολλανδία.

Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, η ηθοποιός δημοσίευσε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μία ανάρτηση. Στην ανάρτηση η Καίτη Φίνου μιλάει για τα “δικαιώματα των γυναικών” τα οποία σύμφωνα με την άποψή της υποβαθμίζονται με τη νίκη ενός τρανς ατόμου σε έναν χώρο που για αυτήν δεν χωράει άλλα άτομα πέρα από τις cis γυναίκες.

«Γιατί έγιναν τόσοι αγώνες για να ψηφίζουν οι γυναίκες, να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες, υπέστησαν κακοποιήσεις σε δουλειά και στον οικογενειακό τους κύκλο…φυλακίστηκαν για τα πιστεύω τους, βασανίστηκαν, εκδιώχθηκαν…. Η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο 8 Μαρτίου……..γιατί λοιπόν έγιναν τόσες θυσίες; Για να βγει Μις Ολλανδία 2023 τρανς; με ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΡΙΟ(άρα άντρας) και μάλιστα να χειροκροτούν οι πολλοί για να μην χαρακτηρισθούν ομοφοβικοί, φασίστες…. ταμπέλες που δυστυχώς σταυρώνουν αντιλήψεις, πεποιθήσεις, είναι μη δημοκρατικές… Η άποψή μου; Υπάρχουν και όρια».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou🎭 (@kaitifinou)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
90 - 82
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1 
 1