Tom Holland: «Είπα στον εαυτό μου “γιατί είμαι υποδουλωμένος στο ποτό;»
Ο Tom Holland εξομολογήθηκε πως τρόμαξε όταν συνειδητοποίησε πόσο εξαρτημένος ήταν από το αλκοόλ και για αυτό αποφάσισε να σταματήσει

Ο Tom Holland εξομολογήθηκε πως τρόμαξε όταν συνειδητοποίησε πόσο εξαρτημένος ήταν από το αλκοόλ και για αυτό αποφάσισε να σταματήσει να πίνει.

«Ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», δήλωσε ο Tom Holland, αναφερόμενος στην απόφασή του να κόψει το αλκοόλ και μιλώντας σε podcast περιέγραψε πόσο δύσκολο του ήταν να σταματήσει να πίνει.

Έπειτα από τα περασμένα Χριστούγεννα- όταν κατανάλωσε άφθονο αλκοόλ κατά τη διάρκεια των γιορτών- αποφάσισε να μην πιει καθόλου τον Ιανουάριο. «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι ήθελα να πιω. Αυτό με τρόμαξε πραγματικά. Σκέφτηκα ότι ίσως έχω κάποιο πρόβλημα», είπε μιλώντας σε podcast.

Έτσι, αποφάσισε να παρατείνει αυτή την περίοδο νηφαλιότητας. Κάτι που όμως, δήλωσε ο Tom Holland, διαπίστωσε ότι ήταν δύσκολο να πράξει στην πατρίδα του, τη Βρετανία, καθώς συνειδητοποίησε ότι οι κοινωνικές συναναστροφές είναι συνυφασμένες με το αλκοόλ.

«Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να είμαι κοινωνικός. Ότι δεν θα μπορούσα να πάω σε μια παμπ και να πιώ μια σόδα. Ότι δεν θα μπορούσα να βγω για δείπνο. Δυσκολευόμουν πραγματικά», παραδέχθηκε. Επίσης, διαπίστωσε ότι έπρεπε να πάρει αποστάσεις από τους φίλους του από την κοινότητα του ράγκμπι, επειδή «σε μεγάλο βαθμό αυτό σχετίζεται με το πόσο μπορείς να πιείς».

«Είπα στον εαυτό μου “γιατί είμαι υποδουλωμένος στο ποτό; Γιατί έχω τέτοια εμμονή με την ιδέα να πιώ αυτό το ποτό;”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Tom Holland, περιγράφοντας τις σκέψεις του. Την 1η Ιουνίου, μαζί με τα 27α γενέθλιά του γιόρτασε και έξι μήνες χωρίς αλκοόλ.

Ο ηθοποιός δηλώνει «πιο ευτυχισμένος από ποτέ» και σημείωσε πως από τις αλλαγές που διαπίστωσε ήταν ότι κοιμάται καλύτερα και πως μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της καθημερινότητας. «Είχα καλύτερη πνευματική διαύγεια, ένιωθα πιο υγιής, σε καλύτερη φόρμα», πρόσθεσε.

«Ήμουν σίγουρα εθισμένος στο αλκοόλ», παραδέχθηκε. «Δεν μπορώ να πιστέψω τη διαφορά που νιώθω επειδή δεν πίνω. Ναι, νιώθω απίστευτα», κατέληξε ο Tom Holland.

Με πληροφορίες από Guardian

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;