Το ελληνικό νησί που είναι ο ιδανικός προορισμός για τους Σκανδιναβούς
«Eίναι ένα γοητευτικό νησί των Κυκλάδων, γνωστό σε όλους για τη ζωντανή αύρα του».

Η Ίος που προτείνεται ως ιδανικός προορισμός για το 2023 απο πολλά δημοφιλή ταξιδιωτικά μέσα της Σκανδιναβίας. Την κορυφή στην προτεινόμενη λίστα του Νορβηγικού ταξιδιωτικού περιοδικού Reiselyst με ονειρεμένα νησιωτικά μέρη καταλαμβάνει το Κυκλαδίτικο νησί του Ομήρου.

«Η Ίος, ή Νιος όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι, είναι ένα γοητευτικό νησί των Κυκλάδων, γνωστό σε όλους για τη ζωντανή αύρα του. Εντυπωσιάζουν ο φάρος δίπλα στο λιμάνι και το υπαίθριο αμφιθέατρο “Οδυσσέας Ελύτης”, όπου πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις όλο το καλοκαίρι», αναφέρει το περιοδικό.

Τους μαγευτικούς κολπίσκους και τις παραδεισένιες παραλίες του νησιού εκθειάζει και το Σουηδικό περιοδικό που απευθύνεται στον τουρισμό με ανώτερο εισοδηματικό προφίλ, First Class Magazine. Στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπει και η ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Δανίας Travel by Nomas που παροτρύνει τους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν τα 32 χιλιόμετρα εντυπωσιακής ακτογραμμής του προορισμού αλλά και να ξαναζήσουν σκηνές από την ταινία «Το απέραντο γαλάζιο» όπου γυρίστηκε και στην Ίο.

Σημειώνεται πως η εκτεταμένη προβολή του προορισμού εντάσσεται στις πρωτοβουλίες του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας μετά από συνεργασία με τον Δήμο Ιητών .

«Η Ίος προσφέρει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που ξανανιώνουν κάθε επισκέπτη. Το κάλεσμα μας έχει βρει απήχηση σε πολλές νέες αγορές όπως η Σκανδιναβική, αναδεικνύοντας κάθε φορά διαφορετικές πτυχές του προορισμού όπως τις παραλίες, τη γαστρονομία, τη πεζοπορία, τον πολιτισμό, τις καταδύσεις και τον γαμήλιο τουρισμό. Υπάρχει αισιοδοξία για την εξέλιξη της τουριστικής σεζόν με το ενδιαφέρον από το εξωτερικό και την Ελλάδα να κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιητών Γκίκας Γκίκας.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;