Σασμός: Κυκλοφόρησε το soundtrack του β’ κύκλου της αγαπημένης σειράς
Το «Σασμός » περιλαμβάνει 14 τραγούδια που συνόδευσαν τους πρωταγωνιστές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η Panik Oxygen παρουσιάζει τη συνέχεια του πιο επιτυχημένου τηλεοπτικού soundtrack των τελευταίων ετών, το «Σασμός», σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα, τα τραγούδια του οποίου ερμηνεύουν καταξιωμένοι ερμηνευτές.

Ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας μας χάρισαν και κατά τον β’ κύκλο της καθηλωτικής σειράς του Alpha μοναδικές μουσικές στιγμές, μέσα από τις εξαιρετικές μουσικές και τους εμπνευσμένους στίχους τους, που «ντύθηκαν» με μοναδικές ερμηνείες.

Το «Σασμός » περιλαμβάνει 14 τραγούδια που συνόδευσαν τους πρωταγωνιστές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, τα οποία απέσπασαν αποθεωτικές κριτικές και σχόλια, αγαπήθηκαν από το κοινό, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views. Το album περιλαμβάνει και τραγούδια τα οποία, μέχρι πρότινος, δεν είχαν κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και γίνονται τώρα διαθέσιμα.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά): Μελίνα Ασλανίδου, Μυρτώ Βασίλειου, Ελεωνόρα Ζουγανελη, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κοτσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Δήμητρα Μπουλουζου, Γεωργία Νταγάκη, Ηλιας Παλιουδάκης, Εύα Παπαδάκη, Βασιλης Σκουλάς, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Το «Σασμός» είναι τώρα διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;