Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σε εξέλιξη η σύσκεψη στο Μαξίμου
Oι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων φέτος τον Αύγουστο σε σχέση με πέρσι τον Αύγουστο παραμένουν στα ίδια επίπεδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου η σύσκεψη με τους ακτοπλόους προκειμένου να βρεθεί λύση στο ζήτημα των τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Στο ραντεβού παρευρίσκονται τόσο ο υπουργός επικρατείας Ακ. Σκέρτσος και ο υπουργός ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης όσο και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας μαζί με μέλη – επιχειρηματίες.

Σε δήλωση σχετικά με το ζήτημα των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προέβη και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης.

«Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού και μόλις τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ θυμήθηκε να ασχοληθεί με τις απαγορευτικές τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Και πάλι, όμως, η κυβέρνηση δηλώνει “ενοχλημένη” και κάνει παραινέσεις, χωρίς να δείχνει την πολιτική βούληση να παρέμβει δραστικά και με σχέδιο. Καθώς την ώρα που οι τιμές των καυσίμων έχουν πέσει 45%, οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν στα ύψη. Ελπίζουμε τουλάχιστον, μετά την συνάντηση με τους ακτοπλόους, να μην μας πουν τα κυβερνητικά στελέχη ότι “αντάλλαζαν μπινελίκια” όπως με τους τραπεζίτες…», ανέφερε.

Σημειώνεται πως οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια φέτος τον Αύγουστο σε σχέση με πέρσι τον Αύγουστο παραμένουν στα ίδια επίπεδα, αν και οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου έχουν υποχωρήσει κατά 40% περίπου, εγείροντας το ερώτημα γιατί δεν έχουν αποκλιμακωθεί αντίστοιχα οι τιμές των εισιτηρίων.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;