Βρετανία: Συναγερμός μετά από επίθεση μαθητή με μαχαίρι σε σχολείο στο Γκλούσεστερσαϊρ
Η τοπική αστυνομία αναφέρει σε νεότερη ενημέρωση της ότι ένας ενήλικας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα απο μαχαίρι.

Ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Tewkesbury, στην περιοχή του Γκλούσεστερσαϊρ, στη Βρετανία, έχει αναστείλει τη λειτουργία του λόγω επίθεσης μαθητή εναντίον μέλους του προσωπικού του σχολείου με μαχαίρι.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Γκλούσεστερσαϊρ δήλωσε: «Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στον τόπο του περιστατικού στο σχολείο Tewkesbury στην οδό Ashchurch. Το σχολείο αυτή τη στιγμή είναι αποκλεισμένο ενώ η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν αργότερα».

Η τοπική αστυνομία αναφέρει σε νεότερη ενημέρωση ότι ένας ενήλικας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα απο μαχαίρι. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι ένας μαθητής μαχαίρωσε έναν καθηγητή. Μάλιστα, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός ανηλίκου για την υπόθεση. 

Δάσκαλοι στο κοντινό δημοτικό σχολείο Tirlebrook, στη Βρετανία, δημοσίευσαν ένα μήνυμα στο Facebook λέγοντας ότι το σχολείο τους είχε επίσης κλείσει κατόπιν αστυνομικής παρέμβασης και προέτρεψαν τους γονείς να μην μεταβούν στο σημείο.

Πηγή: Guardian

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;