«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Ράγισε καρδιές ο θάνατος της Βουλίτσας (vid)
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η Ελένη Κοκκίδου αποχαιρέτησε τη σειρά με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

Μετά από 10 χρόνια η Ελένη Κοκκίδου, η αγαπημένη μας Βούλα, αποχαιρέτησε τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η αγαπημένη μας «Βουλίτσα» έφυγε από μουρμούρα. Πνίγηκε από ψαροκόκαλο ενώ έτρωγε μαζί με τον Μηνά και τον αδερφό της Βαγγέλη.

Η Βουλίτσα χαμογέλασε στον αγαπημένο της Μηνά για τελευταία φορά και «έφυγε», ενώ εκείνος νόμιζε ότι ήταν ακόμα ένα αστείο της.

Οι ήρωές μας βρέθηκαν στο πλευρό του Μηνά στην Κρήτη, που ήταν και η τελευταία επιθυμία της Βούλας, για να του συμπαρασταθούν και να την αποχαιρετίσουν σκορπώντας την τέφρα της. Όταν όλοι έφυγαν και ο Μηνάς έμεινε μόνος του «παίχτηκε» η τελευταία σκηνή του δράματος. Ο Μηνάς μόνος του πλέον αποχαιρετά την Βούλα του και εκείνη με τη σειρά της «σβήνει το φως να κοιμηθούνε»…

Το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα σπαρακτικό στιγμιότυπο, με την Βουλίτσα να πέφτει νεκρή μέσα στο σπίτι της με τον αγαπημένο της Μηνά, στον οποίο όλοι οι αγαπημένοι ήρωες έσπευσαν να συμπαρασταθούν μετά τον χαμό της συζύγου του.

Το κοινό παρακολούθησε πώς έφυγε από τη ζωή η Βουλίτσα μέσα από ένα flashback.

Συγκεκριμένα, η Βούλα και ο Μηνάς κάλεσαν για φαγητό έναν καλό τους φίλο, με πρωταγωνιστή του τραπεζιού το ψάρι.

«Στο μυθιστόρημα γράφω τώρα μια σκηνή που τον ακούμε να λέει που θα ήθελε να σκορπιστεί η τέφρα του όταν πεθάνει. Μας λέει ότι θα ήθελε να σκορπιστούν οι στάχτες του στο Αιγαίο», λέει κάποια στιγμή η Βουλίτσα και ο Μηνάς σπεύδει να σχολιάσει πως «όλα τα είχε το Αιγαίο, οι στάχτες του έλειπαν».

Στη συνέχεια ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Βούλα: Εγώ θα ήθελα να σκορπιστούν οι στάχτες μου

Μηνάς: Άσε με να μαντέψω! Έξω από μια χαρτοπαικτική λέσχη.

Βούλα: Δεν είμαι χαρτόμουτρο, Μηνά.

Μηνάς: Τώρα. Γιατί παλαιότερα.

Βούλα: Άντε παράτα μας. Στης Γριάς το Πήδημα θα ήθελα!

Μηνάς: Στον καταρράκτη; Κι αν είναι καλοκαίρι και δεν έχει νερό;

Βούλα: Κοντά στο σπίτι του Ελ Γκρέκο στις Ρουβινιές ή στο Παπούρι ή στο περιβόλι του Μιχάλη.

«Αποφάσισε, όμως, μην τρέχουμε με την τεφροδόχο παραμάσχα σε 100 μέρη», απάντησε ο Μηνάς και όλοι ξέσπασαν σε γέλια, όμως γρήγορα αυτά κόπηκαν, καθώς ένα κόκκαλο στάθηκε στο λαιμό της Βουλίτσας, με αποτέλεσμα η αγαπημένη ηρωίδα να χάσει τη ζωή της.

«Μας δουλεύει ο μπαγλαμάς! Δεν την ξέρω εγώ την Βούλα; Τώρα θα την μάθω; Ναι, καλά. Ναι, σε πιστέψαμε τώρα να. Έλα μωρέ, εντάξει, άμα δεν το είχες κάνει άλλες 150 φορές μπορεί και να το έτρωγα αλλά τώρα έχασες», είπε ο Μηνάς, πριν συνειδητοποιήσει πως δυστυχώς η Βουλίτσα δεν αστειευόταν με τη σκηνή αυτή να είναι η τελευταία της Ελένης Κοκκίδου στη σειρά.

Το twitter αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο την Βούλα και τοποθέτησε τη σειρά στην πρώτη θέση των trends και ήταν Νο 1 στην αναζήτηση στο Google. Το τελευταίο συγκινητικό επεισόδιο της σεζόν έκλεισε με 21,6% στο σύνολο κοινού και 18,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Οι γυναίκες, το πιο πιστό κοινό της «Μουρμούρας», χάρισαν στο φινάλε της σεζόν ποσοστό που έφτασε το 26,3% σε επιμέρους κοινό.

Έτσι αποχαιρέτησε ο Alpha τη Βουλίτσα

«Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου…Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο αντίο του Alpha.

Δες ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 4 
 0 
 0 
 0 
 6