Πρέβεζα: Έδεσε αδέσποτο σκύλο στο ποδήλατο και τον έσερνε
Ο σκύλος λίγη ώρα αργότερα πέθανε

Περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στην Πρέβεζα με άνδρα να σέρνει έναν αδέσποτο σκύλο με το ποδήλατο, με αποτέλεσμα να οδηγήσει το ζώο στον θάνατο.

Ο άνδρας που κακοποίησε τον αδέσποτο σκύλο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ζηρού, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης έσερνε το ζώο και όταν κάποια στιγμή αναγκάστηκε να σταματήσει ήταν αργά για το τετράποδο. Η σύλληψη του νεαρού για τα όσα έκανε θα τον φέρει σύντομα ενώπιον των πράξεών του.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπιστώθηκε πως ο κατηγορούμενος τραβούσε με ποδήλατο αδέσποτο σκύλο, τον οποίο είχε δέσει σε ποδήλατο. Σύμφωνα με το ipeirotika.gr, λίγη ώρα αργότερα, και ενώ στο σημείο είχε κληθεί και αρμόδια δημοτική υπηρεσία για την περισυλλογή και φροντίδα του, ο σκύλος πέθανε.

Από το αστυνομικό τμήμα Ζηρού, που ενήργησε την προανάκριση, παραγγέλθηκε κτηνιατρική εξέταση του ζώου και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα. Από την πλευρά του, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Άρτας.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;