Just The 2 of Us: Το ζευγάρι που πήρε τη μεγάλη νίκη
Αυλαία έριξε για αυτή την τηλεοπτική σεζόν το «Just The 2 of Us» με ένα φαντασμαγορικό τελικό και την ανάδειξη του ζευγαριού που κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας κοινού και κριτικής επιτροπής.

Ο μεγάλος τελικός του «Just The 2 of Us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, πραγματοποιήθηκε τη νύχτα του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Το μουσικό σόου έριξε αυλαία για την φετινή σεζόν με την ανάδειξη των νικητών.

Για τελευταία φορά για αυτή την τηλεοπτική σεζόν στις θέσεις της κριτικής επιτροπής βρίσκονταν η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου. Οι τέσσερις κριτές δεν ήταν όμως οι μόνοι που είχαν λόγο στην τελική απόφαση μιας και το τηλεοπτικό κοινό έχει τον τελευταίο λόγο στο μουσικό σόου. Ο συμψηφισμός των δύο βαθμολογιών, κριτών και κοινού, θα «έβγαζε» τους μεγάλουςν νικητές!

Τη νίκη διεκδίκησαν σε αυτό το τελευταίο live του «Just The 2 of Us» τέσσερα ζευγάρια. Ο λόγος για την Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη, τον Ιάσονα Παπαματθαίου με την Ηρώ, την Λουίζα Πυριόχου με την Καλομοίρα και την Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο.

Σύμφωνα με την διαδικασία που είχε ανακοινωθεί από τον ημιτελικό, τα τέσσερα ζευγάρια κλήθηκαν να ερμηνεύσουν δύο τραγούδια το καθένα καθώς και ένα ακόμη το οποίο ήταν κοινό για όλους. Αυτό ήταν το τραγούδι «Φεύγω» της Χαρούλας Αλεξίου, που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Σε ένα «Just The 2 of Us» που είχε διάρκεια πολλών ωρών, η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή ήρθε τα ξημερώματα. Εκείνη τη στιγμή ο Νίκος Κοκλώνης ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού σόου για να ανακοινώσει το ζευγάρι που βρέθηκε στην κορυφή. Τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη τραγουδιστή, δηλαδή, που κατόρθωσαν να κερδίσουν με την προσπάθεια και τις ερμηνείες τους τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τους τηλεθεατές.

Και οι νικητές του φετινού, δεύτερου, κύκλου του «Just The 2 of Us» ήταν η Ηρώ Λεχουρίτη και ο Ιάσονας Παπαματθαίου!

Το ζευγάρι, που από την πρώτη κιόλας εμφάνιση στο σόου, εντυπωσίασε με τις επιδόσεις και τη μεταξύ του χημεία. Οι δύο του κατάφεραν να ανέβουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Ιάσονας Παπαματθαίου, ανταλλάσσοντας ευχαριστώ με την coach του και αγκαλιάζοντας το τρόπαιο του νικητή, δήλωσε:

«Νομίζω ότι το ζω σε όνειρο όλο αυτό, ότι είμαι σε άλλη διάσταση»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
FT
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1