Ελεονώρα Μελέτη: Ανακοίνωσε το τηλεοπτικό της «διαζύγιο» με τον Κώστα Τσουρό
Ελεονώρα Μελέτη και Κώστας Τσουρός θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς τηλεοπτικούς δρόμους από σήμερα. (BINTEO)

Ελεονώρα Μελέτη και Κώστας Τσουρός θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς τηλεοπτικούς δρόμους από σήμερα.

Το «διαζύγιο» ήταν γνωστό από καιρό, όπως γνωστό ήταν ότι ο Κώστας Τσουρός είχε θέσει ως βασικό όρο για την παραμονή του στο Mega την ενεργοποίηση του όρου της συμφωνίας του με το κανάλι να αποκτήσει δική του εκπομπή.

Στη σημερινή τελευταία εκπομπή η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της κι επιφύλαξε μια extra θερμή αγκαλιά για τον δημοσιογράφο που αποχωρεί.

«Εγώ χάρηκα που κάναμε αυτή τη συνεργασία. Τι θα κάνουμε του χρόνου; Χωρίζουμε; Ο Κώστας μας του χρόνου δεν θα είναι μαζί μας, αλλά θα έχει ωραία πράγματα να μας πει σε λίγο καιρό» είπε η παρουσιάστρια, ενώ ο Κώστας Τσουρός σχολίασε με χιούμορ: «Περάσαμε πολύ ωραία δύο χρόνια. Μείναμε δύο χρόνια, πολλά αντέξαμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Τσουρός δεν θα είναι ο μοναδικός από τους συνεργάτες της Ελεονώρας που δεν θα δούμε τον Σεπτέμβριο στο «Mega Καλημέρα». Από την παρέα της εκπομπής θα απουσιάζει επίσης η Άννα Ζηρδέλη, η οποία προστέθηκε στην ομάδα στη μέση της σεζόν για να καλύψει το κενό που είχε αφήσει η αποχώρηση της Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Στη θέση των δύο συνεργατών που αποχωρούν, θα βρεθούν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Αφροδίτη Γραμμέλη και, όπως ισχυρίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Να περάσετε όμορφα, να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να περάσετε καλά με ανθρώπους που αγαπάτε. Εμείς σας αφήνουμε εδώ, σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη. Πολλά φιλιά» είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην αποφώνηση της εκπομπής.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;