Κέρκυρα: Viral το video με τον νταή που επιτέθηκε σε φιλόζωο δίπλα στο νεκρό άλογο
Κέρκυρα: Ντράπηκε και η ντροπή.

Ο θάνατος του αλόγου άμαξας στην Κέρκυρα έχει κάνει τον γύρο της Ελλάδας και ‘χει συγκλονίσει όλους τους υγιείς σκεπτόμενους πολίτες της χώρας, ενώ οι εικόνες με το άψυχο άλογο να κείτεται στο πεζοδρόμιο έφτασαν και στο εξωτερικό.

Το άλογο πέθανε λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, καθώς η βασανιστική εργασία αυτών των αλόγων που ζούνε όλη τη μέρα σαμαρωμένα και δεμένα σε μια άμαξα, με τον καυτό ήλιο να τους δημιουργεί σοβαρά προβλήματα υγείας, για το κέρδος των ανθρώπων που τα εκμεταλλεύονται για να πηγαίνουν ρομαντικές βόλτες οι ξένοι και Έλληνες τουρίστες.

Έχουμε δει ανθρωποειδή τέρατα στη Σαντορίνη να χτυπάνε γαϊδούρια που κάνουν βόλτες δεμένα στις άμαξες τους τουρίστες, τα έχουμε δει εξαντλημένα και λιπόθυμα στον δρόμο από τη ζέστη να υποφέρουν.

Στο τσιμέντο η θερμοκρασία έφτασε τους 65 βαθμούς στην Κέρκυρα και το άτυχο άλογο ξεψύχησε εν ώρα σκλαβιάς στον βωμό του κέρδους των βασανιστών του.

Πέρα από τις εικόνες του νεκρού αλόγου, το video με τον νταή “ιδιοκτήτη” του αλόγου να επιτίθεται αναίτια σε έναν πολίτη που ήταν δίπλα στο νεκρό ζώο, έχουν εξαγριώσει πλήθος κόσμου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες

View this post on Instagram

A post shared by AnimalRightsGreece (@animalrightsgreece_22)

View this post on Instagram

A post shared by AnimalRightsGreece (@animalrightsgreece_22)

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
 1