Αεροδρόμιο Χανίων: Τρίωρη αναμονή στο αεροπλάνο και η πτήση ακυρώθηκε - Αγανακτισμένοι οι επιβάτες
Το περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά και αποδείχθηκε μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες της πτήσης Χανιά - Τελ Αβίβ

Ύστερα από τρεις ώρες αναμονής και μάλιστα έχοντας ήδη επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, οι επιβάτες της πτήσης προς το Τελ Αβίβ ενημερώθηκαν πως το ταξίδι δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά και αποδείχθηκε μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες της πτήσης Χανιά – Τελ Αβίβ η οποία ήταν προγραμματισμένη στις 20:30 χθες το βράδυ. Αρχικά, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, με τους υπαλλήλους της εταιρείας να λένε στους επιβάτες πως θα χρειαστεί να περιμένουν πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.

«Τελικά, επιβιβαστήκαμε στο αεροσκάφος στις 9:30 και μας είπαν ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε για 20 λεπτά. Περιμέναμε πολύ περισσότερο. Στις 22:30 όμως μας είπαν ότι θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα μιάμιση ώρα. Ήταν να πετάξουμε 20:35 και περιμένουμε 3 ώρες», σημείωσε επιβάτης.

Οι επιβάτες ήταν αγανακτισμένοι ενώ δεν τους δόθηκαν εξηγήσεις για τον λόγο που υπήρξε η καθυστέρηση. «Μας είπαν πως υπάρχει κίνηση στο αεροδρόμιο, αλλά οι άλλες πτήσεις έχουν αναχωρήσει κανονικά. Είμαστε πολλοί άνθρωποι εδώ, οικογένειες με παιδιά και ταλαιπωρούμαστε», ανέφερε επιβάτης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το zarpanews.gr, ύστερα από τρεις ώρες αναμονή, στις 11:20 το βράδυ, οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως η πτήση θα ακυρωθεί και δεν θα πετάξουν τελικά προς το Τελ Αβίβ. Το δημοσίευμα αναφέρει πως το πρόβλημα της συγκεκριμένης πτήσης προέρχεται από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ.

Αντίστοιχη ήταν και η ενημέρωση της εταιρείας προς τους επιβάτες, καθώς μετά την ακύρωση της πτήσης, ενημερώθηκαν με μήνυμα στο κινητό τους για το συγκεκριμένο πρόβλημα, ενώ η πτήση θα αναχωρήσει σήμερα Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι.

Με πληροφορίες από zarpanews.gr

Πηγή Φωτογραφίας: Intime (Αρχείο)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;