Πανελλήνιες 2023: Η υποψήφια που ζητούσε να μην γίνονται πάρτι πέρασε στη Νομική
Tο σημείωμα της Χάιντυ είχε γίνει viral, καθώς η μαθήτρια είχε παρακαλέσει με ευγενικό τρόπο τους ενοίκους της πολυκατοικίας να μην κάνουν πάρτι όσο θα δίνει Πανελλήνιες.

Η μαθήτρια που έμενε στον 6ο όροφο πολυκατοικίας και είχε παρακαλέσει τους γείτονες, με σημείωμα στο ασανσέρ, να μην κάνουν πάρτι το διάστημα 11-12 Ιουνίου, αρίστευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις 2023.

Οπως δημοσιεύθηκε στο Twitter, η μητέρα της άφησε ένα σημείωμα στο ασανσέρ στο οποίο αναφέρει ότι οι ευχές των ενοίκων «έπιασαν τόπο» και η κόρη της με 19.250 μόρια, πέρασε στη Νομική Αθήνας. Μάλιστα στο μήνυμα σημειώνεται ότι πλέον οι ένοικοι μπορούν να…«παρτάρουν ελεύθερα» ενώ απέναντι από το ασανσέρ άφησε και ένα μικρό κέρασμα.

«Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, μαμά της Χάιντι από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να πως ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντι όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα!», ανέφερε η μητέρα της στο νέο μήνυμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Μοναδικοί Άνθρωποι (@monadikoi.anthropoi)

«Είμαι η Χάιντυ και δίνω Πανελλήνιες» – Το σημείωμα που έγινε viral

Tο σημείωμα μιας μαθήτριας είχε γίνει viral, καθώς η Χάιντι, όπως ονομάζεται η κοπέλα, είχε παρακαλέσει με ευγενικό τρόπο, τους ενοίκους της πολυκατοικίας να μην κάνουν πάρτι όσο θα δίνει εξετάσεις.

«Γεια σας, είμαι η Χάιντι και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτυ την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ» έγραφε στο σημείωμά της η μαθήτρια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Μοναδικοί Άνθρωποι (@monadikoi.anthropoi)

Οι ένοικοι ανταποκρίθηκαν απαντώντας της πάνω στο σημείωμα, το οποίο γέμισαν με ευχές για καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες.

«Καλή επιτυχία», «να σκίσεις», «κουράγιο», «πάρ’τους τα σώβρακα», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» έγραφαν, μεταξύ άλλων οι ένοικοι στη Χάιντι.

Πηγή εικόνας: Intagram – monadikoi.anthropoi

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
0 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
0'
45 - 40
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
3'
15 - 11
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2 
  
  
 1