Λουκέτο σε καταστήματα των ΕΛΤΑ - Ποια κλείνουν
Λουκέτο σε 25 καταστήματά τους βάζουν από τις 10 Ιουλίου 2023 τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) στο πλαίσιο του προγράμματος αναδιάρθρωσης

Λουκέτο σε 25 καταστήματά τους βάζουν από τις 10 Ιουλίου 2023 τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) στο πλαίσιο του προγράμματος αναδιάρθρωσης που υλοποιούν τρία χρόνια μετά την εξαγγελία του κατά τη διάρκεια της προηγούμενης κυβερνητικής θητείας.

Για την ανάγκη αναδιοργάνωσης των ΕΛΤΑ σε μια αποδοτική και σύγχρονη επιχείρηση με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, αυξάνοντας συνάμα την αποτελεσματικότητά της ως μια σύγχρονη και πλήρως ανταγωνιστική εταιρεία ταχυδρομικών υπηρεσιών, ενημερώνει με επιστολή του τους εργαζόμενους ο διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Στην επιστολή του ο διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων. κ. Γρηγόρης Σκλήκας κάνει λόγο «για ένα πλάνο που σχεδιάστηκε λεπτομερώς από ανθρώπους των ΕΛΤΑ, σε συνεργασία με εξωτερικό σύμβουλο, λαμβάνοντας υπόψιν τη δυναμική της εταιρείας και τις ανάγκες της αγοράς, με στόχο, σε ορίζοντα 18 μηνών, να Είμαστε παντού, αλλά καλύτερα, για την εταιρεία μας, τους ανθρώπους και τους πελάτες μας».

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «στόχος των ιστορικών ΕΛΤΑ είναι να αναδειχθούν σε μια σύγχρονη και πλήρως ανταγωνιστική εταιρεία ταχυδρομικών υπηρεσιών, που ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα της αγοράς και, κυρίως, στις απαιτήσεις των πελατών σε όλη την Ελλάδα για καλύτερες, ταχύτερες και αξιόπιστες υπηρεσίες και λύσεις. Η μεγάλη ιστορία και εμπειρία 195 χρόνων και το πανελλαδικό δίκτυο των ΕΛΤΑ αποτελούν την ισχυρή βάση για τη νέα περίοδο των Ελληνικών Ταχυδρομείων και την εγγύηση για την επόμενη μέρα των ταχυδρομικών υπηρεσιών».

Η αναδιοργάνωση των ΕΛΤΑ, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, έρχεται μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναδιοργάνωσης και ολιστικής επαναπροσέγγισης της εξυπηρέτησης των πελατών, που αναμένεται να ξεδιπλωθεί σταδιακά σε βάθος 18 μηνών και περιλαμβάνει:

Μια νέα εποχή εξυπηρέτησης πελατών με βάση διεθνή πρότυπα

Ένα νέο οικοσύστημα διανομής με ενοποιημένο, πλήρως εκσυγχρονισμένο και λειτουργικό δίκτυο, που περιλαμβάνει υποκαταστήματα σε όλη την επικράτεια, ενώ διατηρεί τα κόστη σε ανταγωνιστικά επίπεδα για την αγορά
Αναβάθμιση της λειτουργίας των υποκαταστημάτων σε κομβικές περιοχές με διεύρυνση ωραρίου με περισσότερο προσωπικό.

Ενίσχυση της θέσης των ΕΛΤΑ στην αγορά των ταχυμεταφορών με τη διεύρυνση των συνεργειών με τα ΕΛΤΑ Courier
Νέο επιχειρησιακό μοντέλο που ενισχύει έμπρακτα τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
Ψηφιακό μετασχηματισμό και υποδομές που μειώνουν τον χρόνο αναμονής και διευκολύνουν την εξυπηρέτηση στα κέντρα διαλογής
Ανασχεδιασμό των δρομολογίων και ανανέωση του στόλου με οχήματα προηγμένης και πιο «πράσινης» τεχνολογίας που συμβάλλουν στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος

Νέο υβριδικό μοντέλο παρουσίας που δεν στηρίζεται μόνο στο φυσικό δίκτυο των υποκαταστημάτων

«Το σχέδιο αναδιοργάνωσης των ΕΛΤΑ, δημιουργεί την πεποίθηση στους ανθρώπους τους, που συμβάλλουν ενεργά στην υλοποίησή του, πως τα ΕΛΤΑ διατηρούν τον κομβικό τους ρόλο στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, αλλά και την ασφάλεια στους πελάτες της εταιρείας να συνεχίσουν να την εμπιστεύονται» καταλήγουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στην ανακοίνωσή τους.

Τα καταστήματα που κλείνουν

Βάσει των αποφάσεων που έχουν ήδη αναρτηθεί στη «Διαύγεια» από τις 10 Ιουλίου αναστέλλεται η συναλλακτική δραστηριότητα στα εξής καταστήματα:

Κοκκινιάς, Καλυβίων Θορικού, Αμφιθέας (Π. Φαλήρου 2), Αγίων Αναργύρων, Αγίας Τριάδας Αργολίδας, Πάτρας 4, Ερυθρών Αττικής, Ελευθέριου Θεσσαλονίκης, Δεριγνύ στην Αθήνα, Αργυρούπολης, Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, Κορυδαλλού, Κοντόπευκου, Κολωνακίου, Κηφισιάς (Κέντρο), Κάτω Πατησίων (ΑΘ. 42), Καμινίων, Καλλιθέα 3, Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, Ελληνορώσων, Βυτίνας Αρκαδίας, Νοσοκομείου Ρίου, Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας, Νέας Ιωνίας Βόλου και Νεάπολης Νίκαιας.

Δείτε αναλυτικά τις αποφάσεις ΕΔΩ

Πηγή Φωτογραφίας: Intime (Αρχείο)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
5'
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
5'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;