Twitter: Μόνο επαληθευμένοι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στο TweetDeck
Kι άλλες αλλαγές στο Twitter

Οι χρήστες του Twitter θα πρέπει σύντομα να επαληθευτούν για να χρησιμοποιήσουν το TweetDeck, ένα δωρεάν μέχρι πρότινος εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να καταχωρούν τους λογαριασμούς που ακολουθούν σε διαφορετικές κατηγορίες, ώστε να παρακολουθούν πιο εύκολα το περιεχόμενό τους, ανακοίνωσε η πλατφόρμα.

Το συγκεκριμένο εργαλείο είναι ήδη δημοφιλές σε επιχειρήσεις και ειδησεογραφικούς οργανισμούς.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εταιρεία σε σχετικό tweet, η νέα πολιτική θα εφαρμοστεί σε 30 ημέρες και υπολογίζεται να ενισχύσει τα έσοδα του Twitter, το οποίο παρεμπιπτόντως αντιμετωπίζει δυσκολίες ώστε να διατηρήσει τους διαφημιζόμενους από τότε που ανέλαβε την ιδιοκτησία ο Έλον Μασκ.

Η αλλαγή στο TweetDeck θα μπορούσε να είναι μια προσπάθεια να στραφούν περισσότεροι χρήστες στο Twitter Blue, μέσω του οποίου πληρώνουν για την επαλήθευση των λογαριασμών τους. Η υπηρεσία προσέλκυσε 150.000 συνδρομητές κατά τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας της. Στις 30 Απριλίου, ο αριθμός των συνδρομητών επί πληρωμή είχε μειωθεί σε περίπου 68.000, σύμφωνα με αναφορές του Mashable.

Πρόκειται για μία απόφαση η οποία συμπεριλαμβάνεται σε μία σειρά δραστικών αλλαγών από τον Έλον Μασκ. Στις ίδιες αλλαγές ανήκουν και η προϋπόθεση να είναι συνδεδεμένοι οι χρήστες στον ιστότοπο ώστε να βλέπουν tweets, αλλά και ο περιορισμός του αριθμού των tweets, που μπορούν να προβληθούν κάθε μέρα, σε 1.000 για μη επαληθευμένους λογαριασμούς.

Για το τελευταίο, ο Έλον Μασκ δήλωσε μέσω tweet ότι ήταν «προσωρινό μέτρο έκτακτης ανάγκης» που έγινε για να αποθαρρύνει τα «ακραία επίπεδα» απόσυρσης δεδομένων και «χειραγώγησης του συστήματος» που, όπως ισχυρίστηκε, επηρέαζαν την εμπειρία των χρηστών.

Πηγή: Guardian

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;