Σταυρούλα Χρυσαειδή για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν ήμουν σε φάση να μπω σε κάποιο love story»
«Για ποιον λόγο προσπαθούσαν και οι μέσα και οι έξω να βγάλουν ένα love story δεν το κατάλαβα»

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star», η Σταυρούλα Χρυσαειδή παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό μας», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις φήμες που υπήρχαν ότι ήταν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης.

«Εσείς καταλάβατε τι έχω κάνει; Γιατί ούτε εγώ κατάλαβα τι έχω κάνει. Σίγουρα αισθάνθηκαν κάποια απειλή και ο Νίκος είναι ο μόνος που μου το είπε. Του βγάζω το καπέλο γιατί πραγματικά είναι ο μόνο που ήρθε και μου το είπε. Οι άλλοι τα έκαναν από πίσω και με έβριζαν και από πίσω», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή για την αποχώρησή της.

Και έπειτα πρόσθεσε: «Ο Μάριος πήρε το μπλε χρώμα που ήθελε και του άφησε και την Στέλλα που ήθελε. Είχαμε κάνει μια συμφωνία που δεν την τήρησε και μετά βγήκε και από πάνω».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που ισχυριζόντουσαν ότι έχει έρθει κοντά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή διευκρίνισε: «Για ποιο λόγο προσπαθούσαν και οι μέσα και οι έξω να βγάλουν ένα love story δεν το κατάλαβα. Δεν ήμουν σε τέτοια φάση, δεν με ένοιαζε κάτι τέτοιο. Βγήκε κάποιο άλλος παίκτης εκτός από την Μελίνα να πει κάτι τέτοιο; Η Μελίνα μου έχει ιδιαίτερη συμπάθεια».

«Πότε πρόλαβα να ερωτευτώ; Δεν ισχύει ότι εκμυστηρεύτηκα κάτι στον Χανταμπάκη που να το είπε στον Βασάλο. Βγήκε ο Στέλιος να μου πει ότι του είπα κάτι; Δεν νομίζω. Τον Στέλιο τον αγαπώ και έχουμε τέλεια σχέση», συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο τέλος, η Σταυρούλα Χρυσαειδή σχολίασε και τη σχέση της με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Η δεύτερη που μου είχε ιδιαίτερη αδυναμία ήταν η Μαριαλένα. Όταν κάποιος δεν σε συμπαθεί μπορεί να σε διαβάλει όπως θέλει. Δεν ξέρω τι έχει μαζί μου, δέκα κουβέντες δεν έχουμε αλλάξεις όλες και όλες, ίσως έχει πρόβλημα μαζί μου από τότε που ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες και την κέρδιζα. Ο Σάκης πολλές φορές δεν ήθελε να ματσάρω την Μαριαλένα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;