Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προσπαθούσαν να βγάλουν ένα love story με τον Βασάλο...»
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star έκανε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησε για όλα και… όλους.

Αρχικά, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε:

«Εσείς καταλάβατε τι έχω κάνει; Γιατί ούτε εγώ έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Σίγουρα αισθάνθηκαν απειλή, επειδή ήμουν δυνατή παίκτρια, και ο Νίκος ήταν ο μόνος που μου το είπε. Του βγάζω το καπέλο του Νίκου γιατί ήταν ο μόνος που ήρθε ντόμπρα και μου το είπε. Οι άλλοι τα έκαναν από πίσω μου και με έβριζαν. Ο Μάριος πήρε το μπλε χρώμα που ήθελε, του άφησα τη Στέλλα που ήθελε. Είχαμε κάνει μια συμφωνία που ο Μάριος δεν τήρησε και μετά βγήκε από πάνω. Τι φοβόταν ο Μάριος; Ότι θα τον ψηφίσω και γι’ αυτό εναντιώθηκε σ’ εμένα;»

Στη συνέχεια, υποστήριξε:

«Για ποιο λόγο προσπαθούσαν να βγάλουν ένα love story με τον Βασάλο, και παίκτες και απ’ έξω, δεν έχω καταλάβει. Το είπε η Μελίνα που μου έχει ιδιαίτερη συμπάθεια. Και η Μαριαλένα μου έχει ιδιαίτερη συμπάθεια. Όταν κάποιος δεν σε συμπαθεί, μπορεί να σε διαβάλλει όπως θέλει. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει η Μαριαλένα μαζί μου. Παίζει να έχω ανταλλάξει δέκα κουβέντες μαζί της. Προφανώς την ενοχλούσε απ’ όταν τη μάτσαρα και δεν έφερνε νίκες»

Κλείνοντας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ανέφερε:

«Δεν ισχύει ότι εκμυστηρεύτηκα κάτι στον Χανταμπάκη που να το είπε στον Βασάλο. Βγήκε ο Στέλιος να πει ότι του είπα κάτι; Δεν νομίζω! Τον Στέλιο τον υπεραγαπώ κι έχουμε τέλεια σχέση»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1