ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος ο Διονύσης Τεμπονέρας
Εκτός κούρσας διαδοχής στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Την περασμένη Πέμπτη (29/6) ο Αλέξης Τσίπρας στον απόηχο της ήττας των εκλογών της 25ης Ιουνίου παραιτήθηκε από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως δεν θα διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία του κόμματος. Έτσι, οι διαδικασίες για την εκλογή νέου αρχηγού έχουν ήδη ξεκινήσει με τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχουν το βλέμμα στραμένο στην επόμενη ημέρα.

Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη (5/7)  η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ  θα συνεδριάσει με αντικείμενο τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ την ίδια στιγμή αναζητούνται τα πρόσωπα που θα επιλεγούν για να εκπροσωπήσουν το κόμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, εκτός κούρσας διαδοχής βρίσκεται ο Διονύσης Τεμπονέρας, το όνομα του οποίου ακούστηκε ανάμεσα στα φαβορί διεκδίκησης μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρας. Ωστόσο, ο ίδιος με δηλώσεις του στα «Παραπολιτικά» ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δηλώσει συμμετοχή σε μία διαδικασία εκλογής νέου προέδρου από μία διαδικασία η οποία δεν τον βρίσκει σύμφωνο.

Παράλληλα, ο Γιώργος Τσίπρας σε δηλώσεις του στα «Παραπολιτικά» έκανε λόγο για μία κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα λήξει με την εκλογή νέου προέδρου τον Σεπτέμβρη.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1