Γαύδος: Έκλεψαν τις πινακίδες για την απαγόρευση του γυμνισμού στο Σαρακήνικο
Η απάντηση του δήμου

Λίγες ημέρες αφού ανακοινώθηκε η απόφαση του δήμου Γαύδου να απαγορεύσει τον γυμνισμό στην παραλία του Σαρακήνικου, άγνωστοι αφαίρεσαν τις πινακίδες που είχε τοποθετήσει ο δήμος.

Ο δήμος Γαύδου εξέδωσε ανακοίνωση όπου κάνει λόγο για μικρή μερίδα ανθρώπων που αδιαφορεί για την θέληση των κατοίκων του νησιού ενώ σημειώνει ότι η απόφαση για την απαγόρευση του γυμνισμού στην παραλία Σαρακήνικο θα εφαρμοστεί.

Η ανακοίνωση του δήμου Γαύδου, που αναρτήθηκε στα social media αναφέρει συγκεκριμένα πως «τις τελευταίες μέρες διαπιστώσαμε ξανά ότι «μια μικρή μερίδα ανθρώπων ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ (δεν εξηγείται διαφορετικά!) ότι η Γαύδος έχει κατοίκους και τοπική κοινωνία. Αυτή τη φορά, η ομάδα αυτή, θεωρεί ότι οι Γαυδιώτες, δεν είμαστε ικανοί να αποφασίσουμε τι θέλουμε για τις παραλίες του νησιού μας και χρειαζόμαστε μέντορες και προστάτες.

Θεώρησαν λοιπόν σωστό να κλέψουν τις ταμπέλες που τοποθετήθηκαν στο Σαρακήνικο σχετικά με το γυμνισμό. Να ξαναπούμε λοιπόν ότι η Γαύδος έχει κατοίκους και τις υπηρεσίες που χρειάζονται, που κάνουν ό,τι χρειάζεται για να υποστηρίξουν το νησί και τους ανθρώπους του.

Ο Δήμος έχει κάνει όλες τις ενέργειες που οφείλει για την κλοπή της δημοτικής περιουσίας, οι πινακίδες αντικαθίστανται άμεσα και η Αστυνομία φροντίζει για την εφαρμογή της απόφασης της τοπικής κοινωνίας. Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν πολλές παραλίες για τους λάτρεις του γυμνισμού. Καλό καλοκαίρι σε όλους!».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, ο δήμος Γαύδου έβαλε για πρώτη φορά φέτος πινακίδα που αναγράφει «απαγορεύεται ο γυμνισμός» στην παραλία Σαρακήνικο, προκαλώντας τις αντιδράσεις των γυμνιστών που επισκέπτονται χρόνια την παραλία.

«Ερχόμαστε στο νησί για να νιώσουμε ελεύθεροι στην φύση απαλλαγμένοι από τα περιττά και μαθαίνουμε ξαφνικά για αυτή την απαγόρευση» γράφουν διαμαρτυρόμενοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί γυμνιστές μετά την τοποθέτηση της πινακίδας στη Γαύδο.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
-
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
ΗΜ
46 - 37
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;