ΣΥΡΙΖΑ: Επιστολή στη Βουλή για να αλλάξουν θέση στα έδρανα οι Σπαρτιάτες - Η απάντηση του κόμματος
Ζήτημα για τη διάταξη των κοινοβουλευτικών εδράνων εγείρει ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω της γειτνίασης της κοινοβουλευτικής του ομάδας με αυτή του κόμματος Σπαρτιάτες.

Ζήτημα για τη διάταξη των κοινοβουλευτικών εδράνων εγείρει ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω της γειτνίασης της κοινοβουλευτικής του ομάδας με αυτή του κόμματος Σπαρτιάτες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το εν λόγω θέμα αποτελεί ένα ζήτημα το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επιλυθεί και για αυτόν τον σκοπό θα στείλει και σχετική επιστολή. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, το ακροδεξιό κόμμα απάντησε για την επιστολή ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έλυσε τα προβλήματα του τόπου, τώρα ασχολείται με το χωροταξικό».

Σε κάθε περίπτωση, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε ομόφωνα για πρόεδρό της τον Σωκράτη Φάμελλο με τον ίδιο σε ομιλία του να κάνει λόγο για μια δύσκολη κατάσταση, καλώντας όλους να δουλέψουν εντατικά.

Παράλληλα, όλοι οι βουλευτές του κόμματος στηρίζουν την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Τασούλα για την προεδρία της Βουλής.

Η Όλγα Γεροβασίλη είναι η προτεινόμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ για την αντιπροεδρία στη Βουλή, γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας αναλαμβάνει ο Διονύσης Καλαματιανός ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα είναι ο Νίκος Πάπας, ο Νάσος Ηλιόπουλος και η Θεοδώρα Τζάκρη.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1