Μηχανογραφικό 2023: Τρία σενάρια για τη συμπλήρωσή του
Πανελλήνιες 2023: Συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών και λίγο πριν ανοίξει η πλατφόρμα υποβολής από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Την περασμένη Πέμπτη (29/6) ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες 2023Έτσι, το βλέμμα των υποψηφίων αυτή τη στιγμή έχει στραφεί στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου με την πλατφόρμα να ανοίγει τις επόμενες ημέρες.

Ως εκ τούτου οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ θα κληθούν να συμπληρώσουν το Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και το Παράλληλο Μηχανογραφικό για την εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ τις επόμενες ημέρες με τη διαδικασία να πραγματοποιείται φέτος σε μία φάση αντί για δύο.

Πανελλήνιες 2023: Τρία σενάρια Συμπλήρωσης Μηχανογραφικού Δελτίου

Τα Φροντιστήρια Παπαδέα δίνουν τρία σενάρια συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου για τους υποψηφίους και τις υποψήφιες των φετινών Πανελληνίων.

Η σύνταξη έγινε από την Ε. Παπαδέα, πρώην πρόεδρο ΟΕΦΕ.

  1. Ή έχω τα απαιτούμενα μόρια και κανένα οικονομικό πρόβλημα, οπότε ξεκινάω με ΟΛΕΣ παράδειγμα τις Νομικές και μετά πάλι ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες Σχολές της προτίμησής μου ανά την Ελλαδα.
  2. Έχω τα μόρια, αλλά οικονομικά αδυνατώ, οπότε επιλέγω τη Σχολή της προτίμησής μου και άλλες συναφείς στην ΠΕΡΙΟΧΗ που μένω και μετά επιλέγω Σχολές χιλιομετρικά, δηλαδή προτιμώ την Κόρινθο και την Εύβοια που μπορώ να πηγαινοέρχομαι καθημερινά και μετά περιοχές που έχω συγγενείς/φίλους, εξασφαλίζοντας έτσι τη δωρεάν παραμονή μου.
  3. Δεν έχω τα απαιτούμενα μόρια για τη Σχολή που ήθελα. Συμπληρώνω όσο το δυνατόν περισσότερες Σχολές και ετοιμάζω το Μηχανογραφικό για τα ΙΕΚ.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνων: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 0 
 7 
 0