Έλλη Κοκκίνου: «Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε καλά που παραιτήθηκε»
«Mου είχε γίνει πρόταση να κατέβω με τον Κώστα Μπακογιάννη. Είχα πει όχι γιατί δεν με ενδιαφέρει»

Θέση για τις πολιτικές εξελίξεις στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα πήρε η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε πως θεωρεί την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα «πάρα πολύ αξιοπρεπή», ενώ δεν έχει σαφή εικόνα για τον ποιον θεωρεί κατάλληλο πρόεδρο για τον ΣΥΡΙΖΑ. «Πιστεύω ότι έκανε καλά από τη στιγμή που αισθανόταν έτσι (σ.σ. ο Αλέξης Τσίπρας). Και γενικότερα είμαι άνθρωπος που πιστεύει ότι αν κάποιος δεν νιώθει καλά στον χώρο που βρίσκεται και νιώθει ίσως μη αποδεκτός ή λίγος τη δεδομένη στιγμή, είναι καλό και πάρα πολύ αξιοπρεπές να αποχωρήσει» σχολίασε.

Στην ερώτηση για το αν υπάρχει μέλλον στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα, η Έλλη Κοκκίνου εξήγησε πως «εξαρτάται από το ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός. Δεν γνωρίζω κάποιον για να πω ποιος είναι αυτός».

Νωρίτερα, είχε αναφέρει στη συνέντευξη πως «μου είχε γίνει πρόταση να κατέβω με τον Κώστα Μπακογιάννη. Είχα πει όχι γιατί δεν με ενδιαφέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου, ενώ υπογράμμισε πως πήγε να ψηφίσει και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2023, του Μαΐου και του Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
0'
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
0'
83 - 83
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
4'
26 - 25
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;