Πανελλήνιες 2023: Ο πρώτος των πρώτων με 20.000 μόρια
Ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλήνιες 2023, ο οποίος κατάφερε το απόλυτο 20, μίλησε για την εμπειρία του με τις εξετάσεις και τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο Φίλιππος Φούφας είναι ο πρώτος των πρώτων μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών για τις Πανελλήνιες 2023. Ο νεαρός υποψήφιος των εξετάσεων κατόρθωσε να επιτύχει το απόλυτο 20.

Ο υποψήφιος φοιτητής μίλησε σε εκπομπή του MEGA για την τεράστια επιτυχία του και σημείωσε πως είναι και λίγο θέμα τύχης το ότι δεν έχασε ούτε ένα μόριο. Ο ίδιος επεσήμανε για τις Πανελλήνιες 2023:

«Η αλήθεια είναι ότι παίζει ρόλο και το διάβασμα αλλά για να επιτευχθεί το απόλυτο αποτέλεσμα χωρίς να χαθεί ούτε ένα μόριο, παίζει ρόλο και η τύχη (…) αλλά και η ευνοϊκή διάθεση των διορθωτών να μην κόψουν ούτε ένα μόριο. Ήμουν στη θεωρητική κατεύθυνση, έδωσα Λατινικά, Αρχαία Ελληνικά, Έκθεση και Ιστορία» 

Στόχος του Φίλιππους Φούφας είναι να περάσει στη Νομική Αθηνών, κάτι που αναμένεται να κάνει με άνεση.

Σε ερώτηση για το ποια είναι τα σχέδιά του για τη ζωή, ο ίδιος επεσήμανε πως:

«Είναι αδύνατον να γνωρίζει κανείς στα 18 του τι θέλει να κάνει» και ένα από τα προτερήματα της Νομικής είναι «ότι είναι ένα πτυχίο αρκετά ευρύ και ανοίγει πόρτες προς πολλές κατευθύνσεις. Είναι πολύ νωρίς για να κρίνω ποιοι θα είναι οι στόχοι μου στη συνέχεια, πώς θα είναι η σχολή, θα πρέπει να το βιώσω»

Αναφερόμενος και στη σημασία της προετοιμασίας από τη Β’ Λυκείου, ο ίδιος σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του:

«Γενικά διάβαζα πολύ»

Ο ίδιος παρατήρησε πως:

«Οι πανελλήνιες χρειάζονται ρεαλισμό.

Πρέπει να υπάρχει διάθεση για υποχωρήσεις στην κοινωνική ζωή. Όχι ότι είναι απαραίτητο να μην βγει κανείς ούτε μια φορά από το σπίτι του για 2 χρόνια»

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του σχέδια μετά την ολοκλήρωση της Νομικής. Όπως ανέφερε, επόμενος στόχος είναι ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, αλλά και γι’ αυτό, είναι «πολύ νωρίς» ακόμα για να το συζητά.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;