Shopping Star: Το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση
Το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση του «Shopping Star» μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

Τα κάστινγκς για τη θέση της παρουσίασης του «Shopping Star» έχουν πάρει φωτιά με πολλά δυνατά ονόματα να έχουν περάσει από αυτά, όμως ακόμη το STAR δεν έχει βρει την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά. Όλα δείχνουν πως στο τηλεπαιχνίδι μόδας φέτος θα δούμε ξανά παρουσιάστρια και όχι παρουσιαστή.

Για δοκιμαστικό πέρασαν η Μαίρη Συνατσάκη, ο Λάκης Γαβαλάς, η Αναστασία Κατσαΐτη και πολλοί άλλοι που έχουν γνώσεις πάνω στο κομμάτι της μόδας και μπορούν να κατευθύνουν σωστά την εκπομπή που έχει αγαπηθεί από το κοινό με τη Βίκυ Καγιά στο τιμόνι.

Παρά τα μεγάλα και γνωστά στο κοινό ονόματα, την ανατροπή φέρνει μία Fashion blogger, η οποία είχε ξανά συζητήσει με το κανάλι, για την παρουσίαση του «Shopping Star». Πριν από 7 χρόνια είχαν γίνει αυτές οι συζητήσεις, δηλαδή πριν αναλάβει την παρουσίαση η Βίκυ Καγιά. Η fashion blogger είναι ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο στον χώρο της μόδας και των Social.

Ο λόγος για τη Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, η οποία φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι η επικρατέστερη για την παρουσίαση της εκπομπής. Η fashion blogger κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στη συνάντησή τους, επομένως δεν αποκλείεται να πάρει το πράσινο φως για να αναλάβει το τιμόνι της εκπομπής «Shopping Star».

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;