Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Μας αφαιρούν παράνομα την έδρα στη Β’ Πειραιώς»
H Πλεύση Ελευθερίας είχε καταθέσει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, μέσα από το οποίο ζητούσε την έδρα του Επικράτειας που ήταν κενή από τους «Σπαρτιάτες»

Για δικαίωση κάνει λόγο η επικεφαλής της Πλεύσης ΕλευθερίαςΖωή Κωνσταντοπούλου μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου με την οποία κέρδισε την έδρα Επικρατείας.

Από την άλλη η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαμαρτύρεται μέσα από την ανάρτησή της στα social media για το γεγονός ότι η Πλεύση Ελευθερίας έχασε όπως αναφέρει «μη νόμιμα» την έδρα στη Β’ Πειραιώς.

«Σε λίγο θα δημοσιευτεί η απόφαση του Αρείου Πάγου για την ανακήρυξη των βουλευτών. Δικαιωθήκαμε πλήρως σε αυτό το οποίο είπαμε ότι δικαιούται η Πλεύση Ελευθερίας την έδρα Επικρατείας και θα έχουμε βουλευτή Επικρατείας τον Αλέξανδρο Καζαμία. Μας παίρνουν όμως την έδρα στην Β’ Πειραιώς. Μη νόμιμα, παράνομα, αυθαίρετα. Θα κάνουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και θα την πάρουμε πίσω την έδρα αυτή.

Όσο βέβαιη ήμουν ότι δικαιούμαστε την έδρα της Επικρατείας και την κερδίσαμε, εξίσου βέβαιοι είμαστε ότι δικαιούμαστε να κρατήσουμε και την έδρα της Β’ Πειραιώς. Αυτό εξάλλου έγινε αντιληπτό και στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, ενώπιον του οποίου αγόρευσα, που όμως δεν είχε την αρμοδιότητα, όπως έκρινε, να μπει στην ουσία και να κρίνει και να εξετάσει την απόφαση της Ανώτατης Εφορευτικής Επιτροπής.

Δεν πειράζει. Υπάρχει αρμόδιο δικαστήριο. Θα προσφύγουμε όπως δικαιούμαστε και στο τέλος το καλό θα κερδίσει, το δίκαιο θα νικήσει και η 9η έδρα της Πλεύσης Ελευθερίας θα έρθει σε εμάς» δήλωσε η Κωνσταντοπούλου.

Να σημειωθεί ότι η Πλεύση Ελευθερίας είχε καταθέσει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, μέσα από το οποίο ζητούσε την έδρα του Επικράτειας που ήταν κενή από τους «Σπαρτιάτες», οι οποίοι δεν κατέβασαν στις εκλογές αντίστοιχο ψηφοδέλτιο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
45'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
45'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
1'
33 - 45
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
3'
36 - 29
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;