Placebo: Ο Brian Molko διέκοψε συναυλία γιατί το πλήθος βιντεοσκοπούσε με τα κινητά
«Αν θέλετε να συνεχιστεί η συναυλία... αφήστε τα τηλέφωνά σας»

Ο frontman των Placebo, Brian Molko, διέκοψε την τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος στο Δουβλίνο επειδή οι θαυμαστές του αρνήθηκαν να σταματήσουν να βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου στο 3Arena και ο τραγουδιστής ζήτησε πολλές φορές από τους παρευρισκόμενους να βάλουν τα τηλέφωνά τους στις τσέπες τους, παρά το γεγονός ότι ο συναυλιακός χώρος είχε ανακοινώσει ότι κανένας δεν θα μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει κατά την διάρκεια του σόου.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Express, δεν δόθηκαν εκ των προτέρων επίσημες οδηγίες εκτός από την ανακοίνωση, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί θαυμαστές μπορεί να μην γνώριζαν τον νέο κανονισμό του συγκροτήματος.

Καθώς οι θεατές έβγαλαν τα τηλέφωνά τους για να ξεκινήσουν τη βιντεοσκόπηση της συναυλίας, σύντομα βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ασφάλεια του χώρου που τους προειδοποίησε για την απαγόρευση.

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου τραγουδιού «Hugz», ο Molko άρχισε να χάνει την υπομονή του με όσους από τους θαυμαστές είχαν ήδη αρχίσει να καταγράφουν τα πρώτα κομμάτια του σόου, λέγοντας ότι μάλλον δεν κατάλαβαν την ανακοίνωση που περιόριζε τη χρήση κινητών.

Ο Molko εξήγησε ότι η χρήση του τηλεφώνου, εκτός ότι εμποδίζει την θέα των υπολοίπων παρευρισκομένων, εξοργίζει το συγκρότημα. Το επόμενο τραγούδι, «Happy Birthday In The Sky» διεκόπη και ξεκίνησε από την αρχή, με τον frontman να απευθύνεται προσωπικά σε έναν συγκεκριμένο θαυμαστή από το πλήθος, επειδή εξακολουθούσε να αγνοεί την απαγόρευση, δηλώνοντας ότι δεν είχε κανένα σεβασμό για το συγκρότημα. «Αν θέλετε να συνεχιστεί η συναυλία… αφήστε τα τηλέφωνά σας», είπε.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου, το προσωπικό ασφαλείας δεν σταμάτησε να υπενθυμίζει τον περιορισμό, τονίζοντας ότι τα τηλέφωνα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μόνο στο τέλος της παράστασης. Ενώ ορισμένοι θαυμαστές συμμορφώθηκαν με τον κανονισμό των Placebo, άλλοι τον αγνόησαν εντελώς, με πολλούς από αυτούς να μπαίνουν στα social media και να κάνουν αναρτήσεις.

«Η συναυλία των Placebo ήταν υπέροχη. Το συγκρότημα ήταν σε κορυφαία φόρμα. Σίγουρα χαίρομαι που άκουσα τη συμβουλή του Molko και κράτησα το τηλέφωνό μου μακριά για να είμαι παρόν σε όλη την συναυλία. Και ήταν τόσο αναζωογονητικό που δεν παρακολουθησα το σόου με τα τηλέφωνα όλων μπροστά μου να μου κρύβουν την θέα», έγραψε ένας θαυμαστής.

Ένας άλλος όμως είχε διαφορετική άποψη: «Πήγα να δω τους Placebo απόψε και ο Brian Molko τρελάθηκε λέγοντας στους ανθρώπους να μην χρησιμοποιούν τηλέφωνα. Σταμάτησε ένα τραγούδι για να επισημάνει ότι κάποιος τον κατέγραφε. Δεν είμαι κάποιος που θα έκανε κάτι τέτοιο, αλλά από την άλλη, χαλάρωσε λίγο φίλε. Και από πάνω, είχες και τους σεκιουριτάδες να τριγυρνάνε σαν την Γκεστάπο».

Πάντως, παρά την απαγόρευση, κυκλοφόρησαν στο Youtube αρκετά πλάνα από την συναυλία.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;