Νίκος Μουτσινάς: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός - «Νιώθω ότι ωρίμασα μέσα από αυτή την εκπομπή»
Νίκος Μουτσινάς: «Ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί νιώσαμε όλο αυτά τα πέντε χρόνια μια απόλυτη ελευθερία και ένα "κάντε ό,τι γουστάρετε" από την καναλάρα»

Για τελευταία φορά, ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στο «Καλό μεσημεράκι» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ την Παρασκευή (30/6). Σε μια μαραθώνια εκπομπή, που διήρκησε σχεδόν πέντε ώρες, ο ίδιος υποδέχθηκε στο πλατό πλήθος επωνύμων και αγαπημένων του προσώπων.

Στο τελευταίο μέρος, όμως, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με το τηλεοπτικό κοινό.

 

 

 

«Πάλι τα ίδια θα πω. Μα είναι τα ίδια. Θα τα πω στα αγγλικά που μου αρέσουν! Δεν ξέρω τι να πω, πόσα κάναμε τόσα χρόνια ρε παιδιά! Κάναμε τόσα πολλά και τα είδατε, εύχομαι στο Youtube, καταλαβαίνω και γω βλέποντας τα ότι κάπως ήταν όντως σαν ριάλιτι. Γι’ αυτό και έλεγα πως δεν είναι εκπομπή, γιατί εμείς κάναμε αυτά που μας έκαναν εμάς να περάσουμε καλά και κάπου συντονιζόταν, περνάγατε και εσείς καλά, έπαιρνε και αέρα ο κω…ς μας και κάναμε και περισσότερα. Και όλο και περισσότερα και περισσότερα και περισσότερα. Νιώθω πλήρης από την τηλεόραση, το εννοώ και δεν σημαίνει κάτι αυτό. Νιώθω πλήρης, τι so reel είναι αυτό που έχω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί νιώσαμε όλο αυτά τα πέντε χρόνια μια απόλυτη ελευθερία και ένα «κάντε ό,τι γουστάρετε από την καναλάρα, σας ευχαριστούμε για αυτό» τόνισε επίσης, μεταξύ άλλων, όταν στην άλλη άκρη της γραμμής βρέθηκε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι εκπλήξεις από τις αγαπημένες του φίλες, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη και Αθηνά Οικονομάκου.

 

 

 

«Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας, που ήσασταν παρέα σε αυτό το ταξίδι γιατί τελειώνουμε σήμερα και κάπως αυτές οι μέρες έρχονται λίγο και γίνονται κάποια flash back. Νομίζω πως αυτό που με κάνει πιο πολύ χαρούμενο από όλα, που με κάνουν πολλά χαρούμενο, είναι ότι αυτή η εκπομπή όντως ξεκίνησε σαν μια εκπομπή που είχε σκοπό μόνο να σε κάνει να γελάσεις και νιώθω ότι ωρίμασα μέσα από αυτή την γιατί δημιουργούνταν συνθήκες από τις ανάγκες μας. Ενώ κάποιες φορές φαινόταν ότι έχουμε πάρει τα πιο ωραία ναρκωτικά του κόσμου και δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται έξω, που καιγόταν η Αθήνα και ο κόσμος, υπήρχαν στιγμές που όλο αυτό πατούσε ένα κουμπάκι στον εγκέφαλο και στην ομάδα και σε μένα και λέγαμε: Δεν γίνεται να μην πούμε κάτι τώρα πάνω σε αυτό που έχει συμβεί. Οπότε εγώ θεωρώ πως μέσα από αυτό έχω ωριμάσει σαν άνθρωπος αρχικά και γι’ αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δώσατε αυτή την πενταετία για να το κάνω».

«Θα μπορούσε κάλλιστα αυτή η εκπομπή να είναι ένα όνειρο ζωής, αν είχα τόση φαντασία αλλά δυστυχώς δεν έφτανε και η φαντασία μου ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα αυτό να είναι μία εργασία που σου δίνει χρήματα, κάποιοι άνθρωποι σε πληρώνουν για να πηγαίνεις να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου, να διασκεδάζεις, να μιλάς, να προβληματίζεις, να αφυπνίζεις, να τρελαίνεσαι, να αγκαλιάζεσαι, να φιλιέσαι» συμπλήρωσε συγκινημένος, στο κλείσιμο, ο Νίκος Μουτσινάς.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;