Αχτσιόγλου για Τσίπρα: «Μαζί θα συνεχίσουμε τους αγώνες»
Αχτσιόγλου για Τσίπρα: «Ήταν και θα είναι τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο»

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι και θα παραμείνει ένα τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα και για την Aριστερά παγκοσμίως», είναι το μήνυμα που στέλνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην υπουργός, Έφη Αχτσιόγλου σε ανάρτησή της στα social media, μια ημέρα μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος.

«Σε συνθήκες εξαίρεσης, σε μια γωνιά της Ευρώπης, ηγήθηκε μιας πρωτόγνωρης πολιτικής ανατροπής, φέρνοντας την Αριστερά στην κυβέρνηση. Ταυτόχρονα έδειξε πως ένας άνθρωπος χωρίς δεσμούς και εξαρτήσεις από τους «νόμιμους ιδιοκτήτες» της χώρας μπορεί να γίνει πρωθυπουργός.

Αγωνίστηκε, διαπραγματεύτηκε και μετά από μια μεγάλη διαδρομή γεμάτη νίκες, ήττες, υποχωρήσεις, επιταχύνσεις και φρεναρίσματα δικαιώθηκε. Στήριξε τον κόσμο της εργασίας, έβαλε στο επίκεντρο τους πολλούς, την ανθρωπιά, τα δικαιώματα. Πήγε κόντρα στο ρεύμα του εθνικισμού, του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας.

Έδειξε έναν άλλο δρόμο για την πολιτική και τους πολιτικούς. Δεν υπολόγισε το πολιτικό κόστος όταν έπρεπε να υπερασπιστεί αξίες και αρχές. Και αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο μάθημα που μας έδωσε», συμπληρώνει στέλνοντας, τέλος, το μήνυμα για την επόμενη μέρα:

«Μαζί του θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνες για τους πολλούς, για έναν κόσμο ισότητας και ελευθερίας, για μια κοινωνία αξιοπρέπειας».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;