Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με τον Ρέμο το «Κομμένα πια τα δανεικά»
Ο κόσμος δεν σταμάτησε να τον χειροκροτά και να του φωνάζει «Μπράβο Γιάννη».

Το ταλέντο του και στο τραγούδι έδειξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το βράδυ της Τρίτης στο φιλανθρωπικό event του Charles Antetokounmpo Family Foundation, καθώς τραγούδησε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του διοργάνωσαν μία όμορφη βραδιά στο Γκολφ της Γλυφάδας, όπου ο Γιάννης συγκίνησε τους πάντες όταν αναφέρθηκε στους γονείς του, πριν πάρει το μικρόφωνο και δώσει ρεσιτάλ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς έκανε ντουέτο με τον Έλληνα τραγουδιστή, τραγουδώντας το «Κομμένα πια τα δανεικά» και ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η στιγμή που «λυγίζει» για τον πατέρα του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα, θυμήθηκε τον πατέρα του, προς τιμή του οποίου δημιουργήθηκε αυτό το ίδρυμα και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

«Είναι μία ιδιαίτερη βραδιά, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν εδώ μαζί μας απόψε για να δει τι έχουμε καταφέρει. Ναι μισό λεπτό. Το παθαίνω αυτό συνέχεια, γιατί πιστεύω ότι είναι ένα απίστευτο ταξίδι» ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και «λύγισε».

«Και ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα ήμασταν σε έναν χώρο, σαν κι αυτόν, με την οικογένειά μου, να μιλάμε για τις ζωές μας, εμπνέουμε ανθρώπους, να δίνουμε ευκαιρίες σε άλλους και να εκπροσωπούμε τη μαμά και τον μπαμπά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απίστευτο! Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι, αγαπώντας απλά το μπάσκετ. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα ήμασταν σε θέση να αγγίζουμε τις ζωές των ανθρώπων. Και να πού είμαστε σήμερα… Είμαι τόσο περήφανος και θα το λέω συνέχεια» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο κόσμος δεν σταμάτησε να τον χειροκροτά και να του φωνάζει «Μπράβο Γιάννη».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;