Μανούσος Μανουσάκης για Γκλέτσο: «Ήταν πολύ επιτυχημένος δήμαρχος»
«Αλλά ο κόσμος δεν θα του χαριζόταν δεύτερη τετραετία λόγω διασημότητας»

O Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για τη νέα σειρά που ετοιμάζει και την εμπλοκή του Απόστολου Γκλέτσου στην πολιτική, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Αρχικά, ο Μανούσος Μανουσάκης είπε: «Προτάθηκε να κάνουμε ένα καινούριο “Τμήμα Ηθών” με τα καινούρια ήθη κι έθιμα του εγκλήματος. Όμως η έρευνα που κάναμε για να συγκροτήσουμε την ιδέα και τον τρόπο της, μας άνοιξε έναν ορίζοντα και δημιουργήσαμε μία πρόταση για μια άλλη σειρά γενικότερη αστυνομική που να αφορά όλο το έγκλημα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ο σκηνοθέτης: «Ο Απόστολος Γκλέτσος ασχολήθηκε στην πολιτική με την αυτοδιοίκηση κι ήταν πολύ επιτυχημένος δήμαρχος. Μπορείς να πεις ότι την πρώτη τετραετία εξελέγη λόγω διασημότητας, αλλά ο κόσμος δεν θα του χαριζόταν δεύτερη τετραετία λόγω διασημότητας. Όσον αφορά στην κεντρική πολιτική σκηνή τότε που είχε ιδρύσει το κόμμα του, πιστεύω ότι άπλωσε τα πόδια παραπάνω από το πάπλωμά του. Δεν έχει σημασία, καλό είναι να δοκιμάζεις μέχρι που σε παίρνει. Τις αντιδράσεις του Γκλέτσου τις έχω ζήσει κι εγώ σε συνεργασία μας προς τρίτους. Κατά 90% είχε δίκιο, αλλά το έχανε λόγω της υπερβολής της αντίδρασης. Θα του έλεγα να είναι πολύ πιο ήρεμος».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;