Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντάει αν είναι η influencer που χρωστάει χρήματα στην εφορία - Τι είπε για τον Στάθη Σχίζα
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για το «Πρωινό», έκλεισε το κεφάλαιο Στάθης Σχίζας και μίλησε για την είδηση με την influencer που χρωστάει λεφτά στην εφορία.

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνάντησε η Μαίρη Αργυριάδου για ακόμα μία «Αρπαγή», τη γνωστή στήλη της εκπομπής «Breakfast@star». Η γνωστή influencer απάντησε σε μία σειρά ερωτήσεων, ενώ ξεκαθάρισε για την είδηση που κάνει τον γύρω τις τελευταίες ημέρες για μία influencer, η οποία χρωστά χρήματα στην εφορία. Παράλληλα, η ίδια θέλησε να δώσει ένα τέλος στο κεφάλαιο Στάθης Σχίζας.

Αρχικά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για το «Πρωινό» και είπε:

«Δεν ξέρω αν ήταν δοκιμαστικό στον Λιάγκα. Αν θες να το βαφτίσεις έτσι, βάφτισέ το. Είμαι άνθρωπος πολυμίξερ και νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω το Πρωινό» 

Όσον αφορά το θέμα με την influencer και το δημοσίευμα με την φοροδιαφυγή, η ίδια απάντησε:

«Θα απαντήσω απλά και θα μείνω εδώ, ότι δεν είμαι εγώ αυτή. Αλεξανδρούλα έρμη τι ακούς κι εσύ; Τι βιώνεις θα έλεγα. Θέλω λίγη ηρεμία»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε και για τον Στάθη Σχίζα, κλείνοντας το κεφάλαιο αυτό:

«Είναι μάλλον όταν εκθέτεις κάτι πολύ και το παρουσιάζεις έντονα στα social μετά πρέπει να είσαι έτοιμος όπως στα καλά έτσι και στα κακά να το αντιμετωπίσεις. Έχει κλείσει τελείως το κεφάλαιο με τον Στάθη και δεν μιλάμε πια καθόλου. Γενικά να σου πω την αλήθεια, δεν θέλω να το συζητήσω»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;