Πόπη Τσαπανίδου: Αντέδρασε για το σκετς του Ζαχαράτου - «Βαρύτατη σεξιστική επίθεση»
Η Πόπη Τσαπανίδου χαρακτήρισε ως «σεξιστική επίθεση» το σκετς του Τάκη Ζαχαράτου στον ΑΝΤ1 τη βραδιά των εκλογών.

Το βράδυ των επαναληπτικών εκλογών, ο Τάκης Ζαχαράτος έκανε παρέμβαση στον αέρα του ΑΝΤ1 σαν… Πόπη Τσαπανίδου. Μάλιστα, ο δημοφιλής περφόρμερ προχώρησε σε μια σύντομη στιχομυθία με τον Νίκο Χατζηνικολάου, τον άνκορμαν του σταθμού του Αμαρουσίου. Η στιχομυθία αυτή βρήκε αντίθετη την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Η κ. Τσαπανίδου βρέθηκε στο πλατό της εκλογικής εκπομπής του ΑΝΤ1 και δε δίστασε να εκφράσει την αντίθεση της για το απόσπασμα που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα. Όπως είπε η ίδια:

«Μου στείλανε ένα μήνυμα για το περίφημο βίντεο του… κυρίου, κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση»

Με τον Νίκο Χατζηνικολάου να σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Ε όχι, είστε υπερβολική. Έχω δεχθεί και εγώ τέτοιου είδους σάτιρα, άπειρες φορές» 

Η Πόπη Τσαπανίδου επέμεινε στη θέση της και συνέχισε λέγοντας:

«Αν οι λέξεις, που μου μεταφέρουν, ήταν μέσα στο βίντεο αυτό, είναι βαρύτατη σεξιστική επίθεση. Όταν ήρθα και μου είπατε ότι υπήρξε χιουμοριστικό βίντεο γέλασα και είπα «ήρθε η σειρά μου». Φυσικά, καλοδεχούμενη η σάτιρα και τα πάντα. Μου μεταφέρονται όμως λέξεις και εκφράσεις που δεν συνιστούν σάτιρα αλλά σεξιστική επίθεση. Αν ισχύει, είναι κρίμα»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, προτού δώσει συνέχεια στη συζήτηση γύρω από το αποτέλεσμα της κάλπης για τις εθνικές εκλογές 2023, υπογράμμισε:

«Νομίζω πως είστε υπερβολική. Ήταν ένα επιθεωρησιακό κείμενο, εγώ έχω υποστεί πολύ χειρότερα τέτοια κείμενα από αυτό. Δεν είχε χυδαίες λέξεις, να το δείτε. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ενοχλεί η σάτιρα. Εγώ το έχω υποστεί αυτό επί τριάντα χρόνια και σας λέω να το δείτε με χαμόγελο.

Δηλαδή είναι σεξιστική επίθεση εναντίον μου να λέει ο Μητσικώστας ότι όπως μιλάω αργά τα κάνω όλα αργά και μπράβο στη γυναίκα μου που περνάει καλά; Είναι σεξιστική επίθεση; E, όχι είναι ένα αστείο! Δεν είπε πάντως τέτοιο πράγμα για εσάς. Εγώ έχω υποστεί αυτό με χαμόγελο. Σας λέω να μην είστε υπερβολική»

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;