Κυριάκος Μητσοτάκης: Επέστρεψε στο Μαξίμου μαζί με τον Πίνατ
Η ανάρτηση του στο Instagram

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε σήμερα στο Μαξίμου – αφού ορκίστηκε πρωθυπουργός- και δεν ήταν μόνος: μαζί του ήταν και ο Πίνατ.

Το Μέγαρο Μαξίμου αποτελούσε το σπίτι του Πίνατ από τον Απρίλιο του 2021, όταν τον υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης.

Στις 25 Μαΐου, όταν ο Ιωάννης Σαρμάς ορκίστηκε υπηρεσιακός πρωθυπουργός, μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου και ο Πίνατ, που εγκαταστάθηκε στα γραφεία της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς. Αλλά σήμερα επέστρεψε στην «έδρα» του.

«Επιστροφή στο Μαξίμου, μαζί με τον Πίνατ», έγραψε στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναρτώντας μια selfie με το κατοικίδιό του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Νωρίτερα σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε για δεύτερη φορά πρωθυπουργός, από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Παρόντες στην ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που αναλαμβάνει πρωθυπουργός για δεύτερη φορά ήταν οι τρεις αδερφές του, Ντόρα, Κατερίνα και Αλεξάνδρα, καθώς και δύο παιδικοί του φίλοι.

Στις 17:00 αναμένεται να ανακοινωθεί και η σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Στις 11 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο και λίγο αργότερα έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις χθεσινές εκλογές 2023.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;