Η πιο τρομακτική γέφυρα στον κόσμο - Είναι τόσο επικίνδυνη όσο φαίνεται;
Πρόκειται για τη γέφυρα Μπρίσμπεϊν, η θέα της οποίας «τρομοκράτησε» τους χρήστες των social media

Εκατοντάδες ήταν τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία μίας γέφυρας στην Αυστραλία η οποία δείχνει να ζήλεψε τον… Πύργο της Πίζας.

Πρόκειται για τη γέφυρα Μπρίσμπεϊν, η θέα της οποίας «τρομοκράτησε» τους χρήστες των social media, μιας και μοιάζει να έχει γέρνει όπως ακριβώς και ο… Πύργος της Πίζας.

Σύμφωνα με την DailyMail, η γυναίκα που τράβηξε τη φωτογραφία διαβεβαίωσε τους ακολούθους της ότι δεν την επεξεργάστηκε, ενώ εξήγησε ότι προσπαθούσε να απαθανατίσει το ηλιοβασίλεμμα.

Η δημοσίευσε συγκέντρωσε περισσότερα από 2.700 σχόλια, με πολλούς χρήστες να δηλώνουν μπερδεμένοι με ό,τι αντίκριζαν. «Κάποιος να με βοηθήσει, μιας και δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπω», ανέφερε ένας χρήστης, με κάποιον άλλον να προσθέτει ότι η γέφυρα στην Αυστραλία μοιάζει να έχει υποστεί τις συνέπειες ενός σεισμού.

Η αρχική γέφυρα, το υψηλότερο σημείο της οποίας φτάνει τα 64,5 μέτρα, εγκαινιάστηκε το 1986, ενώ το 2010 στο σημείο δημιουργήθηκε μια δίδυμη κατασκευή ώστε να αντιμετωπιστεί η αυξημένη κυκλοφοριακή ροή.

Πολλοί ντόπιοι που σχολίασαν την ανάρτηση της γυναίκας, διαβεβαίωσαν τους χρήστες ότι η γέφυρα δεν είναι τόσο τρομακτική όσο φαίνεται, προσθέτοντας δε ότι το πιο… τρομακτικό χαρακτηριστικό της είναι η τιμή των διοδίων που ανέρχεται σε 5,06 δολάρια (4,66 ευρώ με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες).

«Το μόνο άγχος που πρέπει να έχουν όσοι περνούν από τη συγκεκριμένη γέφυρα είναι το κόστος διέλευσης. Πρόκειται για έναν εφιάλτη», έγραψε ένας χρήστης.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;