Viral: Λεωφορεία σχηματίζουν «ασπίδα» σε γέφυρα για να προστατέψουν ντελιβεράδες από θυελλώδεις ανέμους
Η αλληλεγγύη είναι μεγάλο πράγμα - Δείτε το βίντεο από την Τουρκία που κάνει τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, ένα βίντεο από την Τουρκία, στο οποίο βλέπουμε τους οδηγούς δύο λεωφορείων να χρησιμοποιούν τα οχήματά τους ως ασπίδα για να προστατεύσουν τρεις διανομείς που προσπαθούν να διασχίσουν μια γέφυρα εν μέσω ισχυρών ανέμων.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στην Κωνσταντινούπολη, η οποία τις τελευταίες ημέρες πλήττεται από ισχυρότατους νοτιοδυτικούς ανέμους, γνωστούς και ως «Λοντός», που έχουν προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές στην πόλη.

Στο βίντεο φαίνονται δύο λεωφορεία τύπου metrobus, πάνω σε μεγάλη γέφυρα του Βοσπόρου, να πηγαίνουν με πολύ χαμηλή ταχύτητα, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται τρεις μηχανές διανομής, με τους οδηγούς να δίνουν πραγματική μάχη για να διατηρήσουν την ισορροπία τους.

Η δύναμη του ανέμου φαίνεται άλλωστε και στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που βρίσκεται πίσω από τα λεωφορεία και τα μηχανάκια, καταγράφοντας αυτή τη μοναδική σκηνή αυθόρμητης αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, η οποία προκαλεί μεγάλη συγκίνηση.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι οδηγοί των λεωφορείων έχουν γίνει δέκτες εκατοντάδων θετικών σχολίων στα social media, αφού «διδάσκουν» οδηγική συμπεριφορά, αλλά και ήθος.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1