Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: Δημιουργικές επιλογές – αποφασιστικές αλλαγές
Οι αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο από Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τις 26 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: ημιουργικές επιλογές – αποφασιστικές αλλαγές: 26 Ιουνίου – 2 Ιουλίου

Από τη Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Μία εβδομάδα όπου ολοκληρώνεται ο πρώτος μήνας και ξεκινά ο δεύτερος του καλοκαιριού

Η έμφαση στη φωτιά προσδίδει αισιοδοξία και κινητικότητα, έμπνευση, δημιουργία, χαρά. Μεταξύ των πλανητών Άρη, Αφροδίτη στον Λέοντα και Χείρωνα στον Κριό, η αρμονία και η δυναμική δίνει ελπίδα να αλλάξουν πολλά προς το καλύτερο.

Χρειάζεται όμως να έχουμε αποφασιστικότητα, τόλμη και σθένος. Να ρισκάρουμε για να δώσουμε χώρο στην αγάπη, στον έρωτα, στην ψυχαγωγία, στο χαμόγελο.

Το τετράγωνο προς τον Ουρανό στον Ταύρο, περιγράφει κάποια εμπόδια που χρειάζεται να υποσκελίσουμε. Εμπόδια που ενδεχομένως αφορούν την συνήθεια, την εύκολη λύση, την ατολμία, την αργοπορία, την ανατροπή, την αγωνία του απρόοπτου.

Καλό θα ήταν να μην αναστείλουμε τα σχέδιά μας. Να «φροντίσουμε εμάς» αυτή την εποχή, την ομορφιά και την αισθητική που διαθέτουμε.

Να αγαπάμε περισσότερο τον εαυτό μας, να είναι φλογερός και φωτεινός. Αλλάζουμε σε κάθε πεδίο, αισθητική και εξωτερική εμφάνιση, ψυχική διάθεση, πνευματική έμπνευση. Όλα πρέπει να είναι χαρούμενα, να μας συγκινούν και να φλογίζουν πνεύμα, ψυχή και σώμα. Ξεκινώντας από την Αγάπη για τον ίδιο μας τον εαυτό, φθάνουμε στην αγάπη για όλους όσους και ό,τι μας περιβάλλει.

Η ερωτική διάθεση διατηρείται λοιπόν και μπορεί να γίνει για κατακτήσεις, για το έργο μας. Σε πείσμα των καιρών, επιδιώκουμε να κατακτήσουμε το χαμόγελο, την απόλαυση, το άγγιγμα, την ψυχική ευφορία, την ικανοποίηση.

Ας εντυπωσιάσουμε ευχάριστα, καθώς στα δύσκολα μπορούμε να έχουμε αντίσταση, επιμένοντας στην ομορφιά και στην φωτεινή πλευρά.

Στα οικονομικά ανοίγματα όμως, θα ήταν καλό να έχουμε σύνεση και να μην ρισκάρουμε υπερβολικά. Έχουμε δύναμη, ταλέντα και δεν πρέπει να σπαταληθούν.

Αυτή την εποχή, αναζητάμε τους στόχους μας. Οι στόχοι αυτοί περιέχουν ένα μεγαλείο. Προσθέτουν λάμψη στη ζωή μας. Προσθέτουν κύρος και αξία σε ό,τι αναλαμβάνουμε.

  • Δεν θα ασχοληθούμε με το μέτριο, το συμβατικό, το συνηθισμένο, το εκλογικευμένο.
  • Δεν θα συμβιβαστούμε.
  • Θέλουμε το καλύτερο, επιδιώκουμε την προβολή, τα φώτα της δημοσιότητας, την άσκηση εξουσίας, την προώθησή μας.
  • Και αντιστεκόμαστε στο σκοτεινό, σκοταδιστικό, «βολεμένο», επιδερμικό και ανούσιο.

Ίσως ήρθε η κατάλληλη εποχή να επανεκτιμήσουμε ό,τι έχουμε πολύτιμο και ξεχωριστό! Να πιστέψουμε ο καθένας πως είμαστε ξεχωριστοί, επίσης.

Κριός

Θα σας ενδιαφέρει να ανατρέψετε τις συναισθηματικές εξαρτήσεις που πονούν και θα αποφασίσετε ενδεχομένως μία επιλογή ατόμων που θα είναι πλάι σας επειδή σας κατανοούν και όχι μόνο για να περνά ευχάριστα ο χρόνος. Ανανεώστε την σχέση με το ταίρι σας, αναδείξτε το πάθος και την ένταση της συγκίνησης. Αν η φλόγα έχει σβήσει, ενδεχομένως θα αναζητήσετε ένα νέο σύντροφο που θα σας νοιώθει βαθιά στην ψυχή.

Με το παιδί σας, αν είστε γονείς, θα είστε πιο κοντά, αφιερώνοντας δημιουργικό χρόνο μαζί του.

Ίσως αποφασίσετε να ρισκάρετε στην τύχη, σε ένα βαθμό αυτό σας ευνοεί (ανάλογα το ατομικό σας ωροσκόπιο), αλλά παράλληλα σας προσφέρει την γοητεία του μυστηρίου, αναζητώντας ένα όραμα.

Ταύρος

Θα είναι σημαντικό να σκεφθείτε πως εκτυλίσσεται μία καλή αρχή για σας, να μπει ένα νέο πρόγραμμα στη ζωή σας. Θα βασίζεται στις πραγματικές σας ανάγκες, ίσως σε μία πιο ισχυρή θέληση, λιγότερο εγωισμό και περισσότερο βάθος και αναζήτηση σε αίτια, φοβίες, ανησυχίες.

Αν η οικογένεια σας έχει κουράσει, τότε θα ήταν καλό να αναζητηθεί ένας νέος προσωπικός χώρος, για να ξεκουράζεστε και να ανακουφίζεστε. Παράλληλα, θα βοηθούσε να τακτοποιήσετε την οικογενειακή σας περιουσία.

Στην κοινωνική σας ζωή, θα πρέπει να ανακαλύψετε εκ νέου την ερωτική σπίθα και θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί. Αν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να χαρείτε για τον θαυμασμό που προκαλείτε.

Δίδυμοι

Στο φιλικό περιβάλλον θα υπάρχει ανταγωνισμός που μπορεί να σας ενοχλήσει. Απλά μην είστε απόλυτοι ή δογματικοί στις απόψεις. Θα δώσετε μάχες για τις ιδέες σας και θα επικρατήσετε αν έχετε επιχειρήματα.

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κατακτήσεις και φλερτ, που όμως ενώ θα σας κινητοποιήσουν, δεν είναι σίγουρη η διάρκειά τους. Για να κρίνετε πόσο σας ενδιαφέρουν και σας αγγίζουν, θα χρειαστεί να δείτε την συναστρία σας σε όλα τα επίπεδα.

Με τους συγγενείς, θα επιχειρήσετε να αναθεωρήσετε τις σχέσεις και κάνετε μία νέα αρχή. Αν έχετε διαφορές με τα αδέλφια, αυτή την εποχή μπορείτε να τις επιλύσετε. Αν είστε σπουδαστές, πρέπει να ασχοληθείτε με σχέδια στο θέμα των σπουδών σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;