Μαρίνα Καλογήρου: Οι στιγμές που καθόρισαν τη ζωή της & η συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη
Η Μελίνα Καλογήρου μίλησε για την κινηματογραφική συνύπαρξή της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην ταινία του «Αν» και αναφέρθηκε στις συνεργασίες που έχουν στιγματίσει την καριέρα της.

Η ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τη δημοσιογράφο Μαριλού Πανταζή. Στη συνέντευξή της μίλησε για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην ταινία του με τίτλο «Αν» (2012), την κινηματογραφική τους συνύπαρξη καθώς και τις στιγμές που καθόρισαν τη ζωή της.

Παρότι έχουν περάσει 11 χρόνια από το «Αν», εξακολουθούν να σε αποκαλούν «Μούσα του Παπακαλιάτη». Το θεωρείς τιμητικό ή ότι παραβλέπουν το σύνολο της δουλειάς σου;

Ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι. Τις περισσότερες φορές δεν με πολυνοιάζει τι λένε οι άλλοι για μένα. Είναι σημαντικό να ξέρω εγώ τι κάνω για τον εαυτό μου, να είμαι εγώ συνεπής και ευχαριστημένη με εμένα.

Υπάρχουν στιγμές της ζωής σου που θεωρείς ότι σε καθόρισαν;

Αυτό μου είναι πολύ δύσκολο να το απαντήσω. Είναι πάρα πολλές οι σημαντικές στιγμές στη ζωή μου. Γενικά έχω μία δύσκολη, μία περιπετειώδη ζωή, με πολλές προκλήσεις, κορυφές και πτώσεις. Μαθαίνω, πιστεύω και προχωράω.

Θέατρο, κινηματογράφος ή τηλεόραση; Πού νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου;

Σε όλα. Αρκεί να έχει βάθος η συνεύρεση και σε καλλιτεχνικό και σε ανθρώπινο επίπεδο. Με ενδιαφέρει η πρόθεση μιας δουλειάς και το ήθος των ανθρώπων γύρω μου.

Ποιες συνεργασίες θεωρείς σταθμό στην πορεία σου;

Πρώτος και σημαντικότερος για μένα ήταν και θα είναι ο Θόδωρος Τερζόπουλος και το Θέατρο Άττις. Είναι ο καλλιτεχνικός μου πατέρας. Στη συνέχεια αγαπηθήκαμε με πολλούς ανθρώπους στη δουλειά. Τη Ρέινα Εσκενάζυ, τον Γιώργο Κιμούλη, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον Γιάννη Σμαραγδή, τον Βασίλη Μαυρογεωργίου, τον Πάνο Κούτρα και τώρα τελευταία τον Παύλο Παυλίδη.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;